2777
2789
عنوان

چرا یک زن آنقدر بدبختی میکشه

493 بازدید | 28 پست

خانما من دوستی دارم که وقتی کار نمی‌کرد همسرش براش چیزی نمی‌خرید یعنی اگرم می‌خرید با بدبختی و فلاکت و دعوا ومنت ....دوستم تصمیم گرفت کار کنه برای خودش نیاز هاشو برطرف کنه که اینجوری یک باری از رو دوش شوهرشم برداره خودشم نفس بکشه ولی کار کرد به کارشم واقعا علاقه داره اصلا دلش نمی‌خواد دیگه کار نکنه شوهرش پولاش و میگیره به روش های خیلی قشنگ و زیرکانه ...مثلا زنه کار می‌کنه زنگ میزنم شوهرش دو کیلو گوشت بگیر میگه دست بچت بگیر برو گوشت بخر دیگه این دوستم لج کرد نرفت گفت پولام و تموم می‌کنه از وقتی کار میکنم برای خودم فقط یک صندل و یک کیف خریدم شوهرش میاد خونه دست خالی تا زنه چیزی میگه مرده میگه عه پول تو پول تویه پول منم پول تویه اینجا من و تو نداریم من قبضارو پرداخت میکنم خریدای کلی با منه بیرون میبرمتون و فلان دوستم گفته خواب اینا همه قبل کار کردن منم بود دست به درآمد من نزن تا بتونم جمع کنم یکم به خودم برسم مرده گفت باشه منم جمع میکنم سختی میدمت فقط پول جمع میکنم میخوای چیکار کنی الان میوه نمیخره دوستم مجبور میشه بره بخره برا بچه لباس تابستونی نمیخره دوستم مجبور میشه بره بخره مواد لازم برای خونه نمیخره دوستم مجبور میشه بره بخره من بهش گفتم کار نکن میگه نمیشه سرم به کار گرمه خیلی دوست دارم میرم کار میکنم .........اقایونی که این پیامو می‌خونید خواهش میکنم انسان باشین چیز زیادی نیست که یک زن ازتون میخواد بدبخت زنایی که مثل دوستم کار میکنن یکم لذت ببرن مردایی هستن که بی وجدان بی درک و نفهم که همون لذتم از زن کور میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این که پول رو در ارتباط با خودش برداره و خرج کنه یعنی شوهره از زنش برداره برای خودش اشتباهه ولی اگه زن برای بچه ها و خونه بخره چه ایرادی داره

مگه جای دوری میره

یکی میره تو شکم خودش یکی شکم بچش یکیم شوهرش حالا حتی اگه رابطه‌ی خوبی با شوهرش نداشته باشه بالاخره شوهرشه و پدر بچش اگه ناراضیه خب میتونه طلاق بگیره اونموقع فقط خرج خودشو میده و نهایت بچه اش

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بعد فوری تو اینستا زنا رو مسخره میکنن میگن میرید مهریه یگیرید تیبا سوار میشید درد مارونمیفهمن

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خب دیگه این ریشش از جایی آب میخوره عنوانت حال ندارم توضیح بدم

چرا میگفتی شاید کمکی شه از ریشه قطع کرد این بدبختی رو راستی نگین طلاق دوستم هیچ کسیو ندارد هیچ کس که حتی برای قهر بره پیشش چه برسه برای طلاق در جریان هستین طلاق چقدر مشکله چندماه یا چند سال طول می‌کشه تازه باید پولم داشته باشی

از بس که دوستت بی عرضه هست ، زنای اطراف من پادشاهی می کنن هر روز بازار و گررش و تفریح ، دوستت این اق بالاسر رو می خواد 🤢 بگو دعوا راه بندازه ، قهر کنه ، وقتی شوهر عنترش خسیسه لصلا چرا رفته سرکار بگو تو هم اشپزی نکن کارای خونه رو نکن 

چرا میگفتی شاید کمکی شه از ریشه قطع کرد این بدبختی رو راستی نگین طلاق دوستم هیچ کسیو ندارد هیچ کس که ...

عزیزم این آدم درست بشو نیست،ذاتش کثیف و خسیسه واقعا شرایط دوستت خیلی سخته میفهمم 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

این که پول رو در ارتباط با خودش برداره و خرج کنه یعنی شوهره از زنش برداره برای خودش اشتباهه ولی اگه ...

نه اینکه کل پولشو بکشن بدبخت دوساله داره کار می‌کنه میگم فقط یه صندل و یه کیف گرفته بیچاره خودشم در این فکر بود رسیدگی کنه به خونه با پولاش که شروع کرد کار کرد مثلا ظرف کم میاره بره بخره دیگه به شوهرش فشار نیاره مثلا تولد شوهرش روز مرد و اینا از پول خودش کادو بخره کیف کنه مثلا شوهرش لباس نداره بره بخره یا خود ژنه آرایشگاه میخواد بره با همین کارایی که فکر می‌کنی کوچیکه خیلی خیلی کمک حال شوهرشه حتی اگه پس انداز بکنه شوهرش بهش فشار آورده هیچی نمیخره خرجی خونه دیگه وظیفه بدبخت نیست که در صورتی که شوهر کم بیاره بله زن باید اگر پولی داره کمک کنه ولی شوهر داره جمع می‌کنه زن بدبخت خرج می‌کنه 

بعد فوری تو اینستا زنا رو مسخره میکنن میگن میرید مهریه یگیرید تیبا سوار میشید درد مارونمیفهمن

نه میگن آهن پرست در صورتی که ما آدم پرستیم توقع دارن بیاییم این حیوان هارو بپرستیم

نه اینکه کل پولشو بکشن بدبخت دوساله داره کار می‌کنه میگم فقط یه صندل و یه کیف گرفته بیچاره خودشم در ...

خب بله دیگه این اشتباهه

نه این که یک طرف کلا پول بده یک طرف بشینه خودشو باد بزنه و فقط برای خودش جمع کنه

مرد هم باید تو مخارج شریک باشه حداقل ۵۰ ۵۰ حالا کمتر و بیشترش توافقی

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

از بس که دوستت بی عرضه هست ، زنای اطراف من پادشاهی می کنن هر روز بازار و گررش و تفریح ، دوستت این اق ...

فدات توی ذات یک ژنه که دورش تمیز کنه کثافت برنداره. اون بچه داره باید غذای بچشو آماده کنه دورش تمیز کنه دوست منم تلاش داشت میکرد مثل زنای دور شما بگرده تفریح کنه ولی شرمنده مثل زنای شما مررررد گیرش نیومده یک نرینه بی خاصیت گیرش اومده دوست منم قهر کرد سروصدا کرد خودش و به درو دیوار زد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد می‌دونی چرا چون اگه برای شوهرش اینکار مهم بود که سختی نمی‌داد بهش کارش به جنون بکشه 

خب بله دیگه این اشتباههنه این که یک طرف کلا پول بده یک طرف بشینه خودشو باد بزنه و فقط برای خودش جمع ...

العی هرچی مرد بی صفته از رو زمین جمع کنه بی وجدان ها کاری میکنن مردای بقیه بهتر دیده بشن بعد زنه می‌ره خیانت می‌کنه میگن شکمش سیر بود مست کرد .....خاک بر سر اینجور مردا که فقط از مردونگی نرینگی گرفتن