خانما من دوستی دارم که وقتی کار نمیکرد همسرش براش چیزی نمیخرید یعنی اگرم میخرید با بدبختی و فلاکت و دعوا ومنت ....دوستم تصمیم گرفت کار کنه برای خودش نیاز هاشو برطرف کنه که اینجوری یک باری از رو دوش شوهرشم برداره خودشم نفس بکشه ولی کار کرد به کارشم واقعا علاقه داره اصلا دلش نمیخواد دیگه کار نکنه شوهرش پولاش و میگیره به روش های خیلی قشنگ و زیرکانه ...مثلا زنه کار میکنه زنگ میزنم شوهرش دو کیلو گوشت بگیر میگه دست بچت بگیر برو گوشت بخر دیگه این دوستم لج کرد نرفت گفت پولام و تموم میکنه از وقتی کار میکنم برای خودم فقط یک صندل و یک کیف خریدم شوهرش میاد خونه دست خالی تا زنه چیزی میگه مرده میگه عه پول تو پول تویه پول منم پول تویه اینجا من و تو نداریم من قبضارو پرداخت میکنم خریدای کلی با منه بیرون میبرمتون و فلان دوستم گفته خواب اینا همه قبل کار کردن منم بود دست به درآمد من نزن تا بتونم جمع کنم یکم به خودم برسم مرده گفت باشه منم جمع میکنم سختی میدمت فقط پول جمع میکنم میخوای چیکار کنی الان میوه نمیخره دوستم مجبور میشه بره بخره برا بچه لباس تابستونی نمیخره دوستم مجبور میشه بره بخره مواد لازم برای خونه نمیخره دوستم مجبور میشه بره بخره من بهش گفتم کار نکن میگه نمیشه سرم به کار گرمه خیلی دوست دارم میرم کار میکنم .........اقایونی که این پیامو میخونید خواهش میکنم انسان باشین چیز زیادی نیست که یک زن ازتون میخواد بدبخت زنایی که مثل دوستم کار میکنن یکم لذت ببرن مردایی هستن که بی وجدان بی درک و نفهم که همون لذتم از زن کور میکنن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
العی هرچی مرد بی صفته از رو زمین جمع کنه بی وجدان ها کاری میکنن مردای بقیه بهتر دیده بشن بعد زنه می ...
برای همینه که من همیشه میگم مخارج باید ۵۰ ۵۰ باشه که منتی رو سرت نباشه
من خودم خجالت میکشم آخه یعنی چی تمام و کامل خرجتو یکی دیگه بده تو اصلا نگو شوهر بگو خدا
و در عوض مهریه طلب نداشته باشی و در عوض حق منطقی و خلاقی هر انسانی یعنی حق طلاق بخوای
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
وقتی رفت سرکار اصلا خرید نکنه برای خونه درسته شاید مرده هم نخره ولی اینم نخره ببینه تاکجا میخواد پیش ...
گلم مردش بی وجدانه زنه میگه بچم دست و پامو بسته
یه چند وقتی نه خودش میخورد نه شوهرش فقط برای بچه یه دونه میوه میخرید یه خوراکی غذا هم فقط برای بچه ولی شوهرش اومد کل ظرفاش شکستوند آخرش گفت دیدی پولات کجا حروم شد 😭مجبور شد بره قوری استکان بخره ....تازه لباس های مدرسه با کیف بچرم پاره کرد باز دوستم رفت خرید هرچی لج کنه اون سگ تر میشه پسرش گفته مامان من بزرگ بشم بابارو از پشت بوم پرت میکنم بمیره من و تو تنهایی زندگی کنیم