2777
2789
عنوان

چرا یک زن آنقدر بدبختی میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی رفت سرکار اصلا خرید نکنه برای خونه درسته شاید مرده هم نخره ولی اینم نخره ببینه تاکجا میخواد پیش بره🤦🏻‍♀️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ماهم این مشکلو داریم 

گیر ی پدر بی عرضه افتادیم من کارمیکنم خرج خودمو خواهرمو میدم فقط هرازتومن پول ب ما نمیده هیچ ازمون پول هم میگیره ی وقتایی 

همش میگم عیبی نداره ولی واس زندگی ک دارم و حسراتی ک ب دل خودمو خواهرم مادرم مونده نمیبخشمش

چی بگم خدا لعنت کنهدشوهرش این حرومی ها چرا زن می گیرن اصلا

برا تو این فکرن مادرمون مرد کی غذا بده کارمون بکنه 

به خدا مردشور ببره همشون گاون میگم که به زن میگن آهن پرست خودشون ک ون پرتزی زنای دیگر میپرستن

😔آخ اگه ببینیش دلت کباب میشه میاد یه چیزی درست کنه بدتر کباب میشه

کلا تو این جامعه لعنتی ما زن خیلی بدبخته خیلییی دیگه اگه  گیر شوهر عنتر بیوفته دیگه بدتر.کاش میرفت مشاوره اول، واقعا سخته زندگیش

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

العی هرچی مرد بی صفته از رو زمین جمع کنه بی وجدان ها کاری میکنن مردای بقیه بهتر دیده بشن بعد زنه می‌ ...

برای همینه که من همیشه میگم مخارج باید ۵۰ ۵۰ باشه که منتی رو سرت نباشه

من خودم خجالت میکشم آخه یعنی چی تمام و کامل خرجتو یکی دیگه بده تو اصلا نگو شوهر بگو خدا

و در عوض مهریه طلب نداشته باشی و در عوض حق منطقی و خلاقی هر انسانی یعنی حق طلاق بخوای

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

وقتی رفت سرکار اصلا خرید نکنه برای خونه درسته شاید مرده هم نخره ولی اینم نخره ببینه تاکجا میخواد پیش ...

گلم مردش بی وجدانه زنه میگه بچم دست و پامو بسته 

یه چند وقتی نه خودش میخورد نه شوهرش فقط برای بچه یه دونه میوه می‌خرید یه خوراکی غذا هم فقط برای بچه ولی شوهرش اومد کل ظرفاش شکستوند آخرش گفت دیدی پولات کجا حروم شد 😭مجبور شد بره قوری استکان بخره ....تازه لباس های مدرسه با کیف بچرم پاره کرد باز دوستم رفت خرید هرچی لج کنه اون سگ تر میشه پسرش گفته مامان من بزرگ بشم بابارو از پشت بوم پرت میکنم بمیره من و تو تنهایی زندگی کنیم 

گلم مردش بی وجدانه زنه میگه بچم دست و پامو بسته یه چند وقتی نه خودش میخورد نه شوهرش فقط برای بچه یه ...

😮‍💨🫠عزیزم این مورد قطعا نیاز به راهنمایی مشاور خبره داره اونم نه هرمشاوری

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه اینکه کل پولشو بکشن بدبخت دوساله داره کار می‌کنه میگم فقط یه صندل و یه کیف گرفته بیچاره خودشم در ...

ولا دوروز چیز نپزه بگه هیچی نداریم برا خودش  بچه اش بیرون غذا بخورم تا یاد بگیره خرج کنه مگه میشه اینطور