خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
هیچ زن ومردی که کامل خوب وبی نقص نیستن.من برای امر ازدواج باخداصحبت کردم وگفتم من ملاکهام رو خوب بررسی میکنم وفکر میکنم...ولی درنهایت میسپارم دست خودت اگر به صلاحم بود خودت جورش کن وبه یه شهید گمنام هم توسل ونذر کردم...جالبه بعد از ازدواج فهمیدم همسرم هم برای ازدواجش به یه شهید دیگه متوسل شده بوده...وصبح روز عقدمون اول رفته بوده مزار اون شهید
هیچ زن ومردی که کامل خوب وبی نقص نیستن.من برای امر ازدواج باخداصحبت کردم وگفتم من ملاکهام رو خوب برر ...
چه جالب خوشبخت باشین همیشه
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠
درسته خوشبخت شیاینکه توبرخورد اول از ی پسری حس شخصیت و مرد بودن بگیری میتونی به حس اعتماد کنی یعنی م ...
نه
باید آشنا شی حداقل ۴ ماه تا به ذاتش پی ببری
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡