2777
2789
عنوان

شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 48 پست
اینا بستگی به خانواده و شخصیت اون پسر

خب چجوری به اینجوری پسر برسم؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

اره بخدا ، من از قبل ازدواجم از لطف خدا تونستم چندتا دختر و پسر رو برای ازدواج به هم معرفی کنم که شک ...

چه جالب ان شاء الله همیشه خوشبخت باشین

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست پسرم بود ۵ سال ۲ ساله شوهرمه.۱۰۰ کامل نیست عصبی میشه اصلا غیر قابل تحمله ولی فرداش نه از دعوا حرفی میزنه نه قهری.وضع مالیشم خوبه دستو دل بازه تا ب امروز مشکل مالیو باهاش تجربه نکردم حتی اگه نداشته بهترینو برام فراهم کرده.فقط کمی تعصبیه و دلش میخواد هر جا میریم باهم بریم و تنها جایی نمیریم.اینارو گفتم ک بدونید هر مردی در کنار خوبی بدی هم داره

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

قضیش مفصله اول قبول نمیکردم بعد گفتن شغل و شنیدن صداش اعتماد کردم ولی برای من هیچ وقت پول ملاک نبود ...

درسته خوشبخت شی

اینکه توبرخورد اول از ی پسری حس شخصیت و مرد بودن بگیری میتونی به حس اعتماد کنی یعنی منظور اینکه میتونه اون حس درست باشه

متعهد چشم پاک مسیولیت پذیر دوستون داشتع باشع با شخصیت این مدلی

عزیزم ادم میشناسم بعد ۴۰ سال زندگی شوهرش بهش خیانت کرد

اگر از اول خط قرمز برای خودت داشته باشی و خودت کامل باشی قطعا اجازه نمیدی ادم نا حسابی بیاد سمتت

نه عزیزم یه دوران دوست بودیم بعدش گفت عاشقت شدم این حرفا و بعدش نزدیک ۱ سال دوست بودیم

چه جالب عشقتون پایدار

آره یهویی هرروز از بابت چنین شوهری از خدا سپاسگزارم

الهی خوشبخت باشی همیشه

اره بخدا ، من از قبل ازدواجم از لطف خدا تونستم چندتا دختر و پسر رو برای ازدواج به هم معرفی کنم که شک ...

به لطف خدا باعث چند تا ازدواج شدی؟؟

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

دوست پسرم بود ۵ سال ۲ ساله شوهرمه.۱۰۰ کامل نیست عصبی میشه اصلا غیر قابل تحمله ولی فرداش نه از دعوا ح ...

درسته اون که بله همه ادم ها خوبی و بدی دارن منتها اون بدی خیلی بدی بدی نباشه

فدات شم عزیزم ان شاالله همه یجوون ها خوشبخت و عاقبت بخیر باشن 🤲🤲

الهی آمین

عزیزم ادم میشناسم بعد ۴۰ سال زندگی شوهرش بهش خیانت کرداگر از اول خط قرمز برای خودت داشته باشی و خودت ...

درسته