2821
2789
عنوان

عرض تسلیت

402 بازدید | 47 پست

سلام

دوستم پدرش دو هفته پیش فوت کرده بعد من چون کنکور داشتم نتونستم برم ، الان که کنکور دادم میخوام برم دیدنش گفته بیا خونمون ، ولی من خجالت میکشم ، همش میترسم مزاحم نباشم یه وقت ، چیکار کنم 🫠

بعد اینکه به نظرتون حلوا بگیرم خوبه ؟ چی ببرم دست خالی روم نمیشه . 

میشه اگه تجربه دارید بگید چیا بگم بهش ، تاحالا تو همچین موقعیتی نبودم ، بلد نیستم 

ممنونم ازتون ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حلوا رو که نمی‌گیرن خودشون میپزن بعدم حلوا اصلا جالب نیست،یه دسته گل قشنگ تره

باباش مرده گل ببره براش؟مگه ازدواج کرده؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

ازین حلوا تزیین شده ها ببر شیرینی فروشا میفروشن

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز