2777
2789
عنوان

عرض تسلیت

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 47 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من کلا خجالتیم ، به مامانش نمیدونم چی بگم🤦‍♀️

چقد سخت میگیری عزیزم بچه که نیستی

بگو سلام ببخشید نتونستم خدمت برسم غم اخرتون باشه خدا بهتون صبر بده ما هم شریک غمتونیم

دوستتو بغل کن بگو که ناراحت شدی ولی شرایطت اوکی نبوده مراسم شرکت کنی گل بده دست مادر یا دوستت همین

والا تو تهران همه دیدن عزادار میرن دسته گل سفید با روبان مشکی میبرن. شاید رسم شهرای دیگه فرق داره. ح ...

منم ی بار ب یکی دیگه پیشنهاد دادم گل ببر گفت به چه درد میخوره. ما رسم داریم مرغ و برنج و اینا می‌بریم. انگار هر جایی ی رسمی داره. حالا من برنج ببرم ب فامیلمون برمیخوره ما رسم کیک و گل داریم

چقد سخت میگیری عزیزم بچه که نیستیبگو سلام ببخشید نتونستم خدمت برسم غم اخرتون باشه خدا بهتون صبر بده ...

میدونم کار خیلی عجیبی نیست ولی چون تاحالا خونه کسی نرفتم و توی مراسم ها هم شرکت نکردم یک مقدار برام سخته 

کیک یزدی بهتره یعنی ؟ گل فکر نکنم بتونم بگیرم

عزیزم دست خالی بری بهتر از اینه کیک بسکوییت حلوا ببری

تو که نمیخوای اونا رو شیرین کام کنی داری میری برای تسلیت همدردی چه روز اول مراسم میرفتی چه حالا فرقی نمیکنه یه دسته گل شیک ترین چیزیه که میتونی ببری نمیتونی بری از گل فروشی انلاین سفارش بده بگو برای تسلیت میخوام خودشون تزیینش میکنن اسنپ برات میاره

میدونم کار خیلی عجیبی نیست ولی چون تاحالا خونه کسی نرفتم و توی مراسم ها هم شرکت نکردم یک مقدار برام ...

فک‌کن داری فیلم بازی میکنی بازیگر شدی کارگردان گفته باید این سکانس اجرا کنی جلو اینه تمرین کن