2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 9515 بازدید | 59 پست
پرستو صالحی چی میگه این وسط.اه کلا چرته من نمیدونم چرا میبینم همشم از رفتار کردن این نگار و عقده ای ...

جالبیش اینه

همه میگن برنامه چرتیه

همه ام نگاهش میکنن😂🤣

من خودمم رفتم دیدم 

😂

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

پرستو صالحی اصن بلد نیس حرف بزنه اوایل اونا داشتن از استرس سکته میکردن بعد این مث ماست بود مجری گری ...

پرستو صالحی بنظرم از همشون با شخصیت تره و جاش اونجا نیست ولی دیکه کاریش نمیشه کرد

اون سودا هم بینشون خوبه

با سواد و با شخصیت ولی بقیشون یه جورین

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرستو صالحی بنظرم از همشون با شخصیت تره و جاش اونجا نیست ولی دیکه کاریش نمیشه کرداون سودا هم بینشون ...

پرستو صالحی اصن مناسب این کار نیس. سودا عزت نفس پایینی داره اگه قسمت 7 و 8 دیده باشی متوجه میشی چجوری میچسبه ب امیر حسین و امیر حسین هی بهش میگه این کارو بکن این کارو نکن برو اینا رو جمع کن زن باید فقط تو اشپزخونه باشه و این شعرا رو میگ و سودا هی میچسبه هی حسادت میکنه اینا ینی اعتماد ب نفس و عزت نفس پایینی داره

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

پرستو صالحی اصن مناسب این کار نیس. سودا عزت نفس پایینی داره اگه قسمت 7 و 8 دیده باشی متوجه میشی چجور ...

اره من ندیده بودم 

حالم بهم خورد ازش

دختر خوشگلیه ولی سیریشه

شنیدم برنامه اش عادی سازی هرزگی و فساد هست و برای بی ارزش کردن دخترا ساخته شده...دخترا کلی باید تلاش ...

همین دخترا دو روز دیه پارتنرشون میره با یکی دیگه پسری که با دوتا لمس بدن انقد خوله که میره سمت یه دختر تهش معلومه چیه

پس چرا ب نظر من برنامه خوبی اومد 

خیلی چیزا میشه ازش باد گرفت ، چرا ب جنبه های منفیش نگاه میکنید فقط؟

حرفای ماهرخ عالیه شخصیت خوبی داره فقط بقول علی اگرسیوه، یه کم ملابمت تو رفتاراش داشت و پیرسینگ کمتر عالی بود

من فقط با لباساشون ک کوتاهه مشکل دارم فقط از لباس پوشیدن سودا و طناز خوشم میاد برعکس از سیریش بودن جفتشون بدم میاد، اصلا فضا نمیدن ب مرد ک اطرافشو نگاه کنه

از حسادت زنانه حالم بهم میخوره 

نگار خیلی خودشیفته و حساسه و اداب دان نیس ولی تفکراتش رو دوس دارم ک فضا میده ب طرف

زهرا هم خیلی بی هدف و ایده س

از ترانه بیشتر خوشم میاد تو دخترا. خودشه نقش بازی نمیکنه

پسرام شاهین منطقی تره

امیر باصداقت ولی همش فاز ریش سفیدی داره وصدای قشنگی داره

میلاد هم ک همش در حال رقص

سیاوش وفاداره ولی یوبسه

علی مهربون ولی پرحرف

فرشاد نایس ولی ب نگار نمیاد

پس چرا ب نظر من برنامه خوبی اومد خیلی چیزا میشه ازش باد گرفت ، چرا ب جنبه های منفیش نگاه میکنید فقط؟ ...

حسادت زنانه، عادی سازی اینهمه فساد و هرزگی، بی ارزش کردن کلمه عشق، پایین آوردن سطح زنها که میگه زنها باید لباس ناجور بپوشن یا آویزون مردها بشن تا مرد بهشون توجه کنه....

معمولاً این دخترا معمولا یا مجرد میمونن یا ازدواج هم با این پسرای هول و چشم چران بکنن سریع با خیانت مواجه میشن،

در حالیکه معمولاً دختر اگر نجیب و باوقار باشه یه مرد خوب و نجیب و سالم میاد تو زندگی اش که تا آخر عمر خوشبخت اش کنه.

کلا برنامه برای فساد و زیر آب زنی و حسادت و.‌‌...ساخته شده،

چه نکته مثبتی ازش یاد گرفتی ؟!

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

حسادت زنانه، عادی سازی اینهمه فساد و هرزگی، بی ارزش کردن کلمه عشق، پایین آوردن سطح زنها که میگه زنها ...

خیلی نکات یاد گرفتم

میگن ادب از ک اموختی از بی ادبان

نگار علی رغم جذابیتش بخاطر شخصیتش منفور شد، پس شخصیت مهمتره، گیر دادن الکی ادمو از چشم میندازه

سودا سیریش بودنش حال همه رو بهم زده ب مرد فضا نمیده

ماهرخ منطقی بودنش غیبت نکردنش خیلی موجه جلوه دادش

طناز با وجود سن کمش حرفای خوبی میزنه

علی نماد ادمای عقده ایه ک دائم دارن پز داشته هاشونو میدن و ....

خیلی نکات داره ک برام جالبه

ازون سودا که خیلی عاقل تره و واقعا هم بنظرم ماهرخ خوشگله ،یکن این زیاده روی تو پیرسینگاش شاید ظاهرش ...

منم مثل شما فک میکردم تا اینکه ویدیوهای افشاش در اومد تو یوتیوب بزنید میاره انگار این آدم همون آدم تو برنامه نیستش زمین تا آسمون فرقشه حتی تو پیج اینستاشم حال نکردم دیدمش

من موندم دخترا چه اصراری دارن انقد لخت باشن... زهرا قسمت ۱۵نیم تنه پوشیده... پهلوهاش زده بیرون

خب چه کاریه... 

فرشاد و میلاد خوبن.. سیاوشم کیوته

طنازم نچراله و تک پر.... ماهرخ خوشگل و منطقی

نگار خیلی هوله... حالم ازش بد میشه... زهرا هم ک داغونه

زندگیتون پر از عشق
شنیدم برنامه اش عادی سازی هرزگی و فساد هست و برای بی ارزش کردن دخترا ساخته شده...دخترا کلی باید تلاش ...

چرا دخترا خودشون نباید انتخاب کننده باشن ؟ چرا همش پسرا برن خواستگاری و دختر از بین اونا یکیو انتخاب کنه ؟ 

فکری که شماها دارین هم ارزش دختر رو حفظ نمیکنه و اونو جنس دوم تلقی میکنه

چرا دخترا خودشون نباید انتخاب کننده باشن ؟ چرا همش پسرا برن خواستگاری و دختر از بین اونا یکیو انتخاب ...

اشکالی نداره دختر هم انتخاب کنه.

اینکه یک دختر از یک پسر خواستگاری کنه از لحاظ قانونی و شرعی هیچ اشکالی نداره،

ولی اگر مثل من متاهل باشید میفهمید که آسیب بسیار وحشتناک اینکار چی هست...

اینکه تا آخر عمر مرده بگه آهای...من تو رو نمی‌خواستم خودت اومدی آویزون ام شدی....

تو آشنایان دور ما یک دختری به یک پسری پیشنهاد ازدواج داده بود،

خانواده پسر که مخالف بودن چون میگفتن اگر دختر نجیب و خوبی بود آویزون پسر ما نمیشد....

بالاخره با تلاش های فراوان دختر، پسره قبول کرد و ازدواج کردن...

پسره براش عروسی نگرفت ...

بردش یه جا شبیه زیر زمین تو خونه پدر شوهر مادرشوهر اونجا زندگی میکردند و در طول روز عروس میومد بالا به مادرشوهر کمک می‌کرد....

حالا عروس از این دخترای امروزی که شاید کلی عمل جراحی زیبایی و‌‌‌‌‌... داشتن قد بلند و خوش قیافه بود...

اما چون خودش پیشنهاد داده بود نه براش عروسی گرفتن نه خونه داماد گرفت نه زندگی پایدار داشت....

بعد یه مدت که بحث و اختلاف هاشون با پسره شروع شد( البته طبیعی هست بعد عروسی اختلاف سلیقه ها نمایان میشه ولی باید مدیریت کرد.)

پسره به خانواده اش گفته بود شما درست میگفتید ولی من گوش نکردم الان هم خودم جبران میکنم میرم طلاقش میدم.

طلاقش داد.

بعدش همین پسره اینبار از طریق یک واسطه به صورت سنتی با یک دختر آشنا شد و رفتن خواستگاری و با دختره ازدواج کرد و اون قدر به دختره اهمیت میده خونه خوب، جدا از خونه پدرش خرید و عروس رو اونجا برد، دو تا بچه هم دارن و زندگی شون خوبه 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

ترکیه رو زیبایی و زیبا نشون دادن دختراش خیلییی مانور میده خوشگل تریناشونو میارن حتی برای ی برنامه ساده

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن