2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 9515 بازدید | 59 پست
چرا یک تهیه کننده باید همچین برنامه ای درست کنه؟اینهمه برنامه های طنز تو ایران و دنیا هست که توش هرز ...

عزیزززززم محتوای این برنامه اصلا در راستای ازدواج نیس خب در راستای همین روابط بی سرو ته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ورژن ترکی (هرچی قسمت باشه)

خودشونو میکشتن دوس پسرشون بره با ی دختره دیگ 

دخترای ایرانی اپن میاند بازی درمیارن براشون مهم نیس😐

یا مولا طناز همچین میچسبه ب کسی ک دو سه روزه باش میحرفه انگار طرف چی هس 

بخدا این برنامه ها فقط سطح دختر ایرانی رو پایین میاره 

ولی خب من خودم میبینم🤦🏻‍♀️

چرا یک تهیه کننده باید همچین برنامه ای درست کنه؟اینهمه برنامه های طنز تو ایران و دنیا هست که توش هرز ...

چرا داری منو میخوری من مگ تهیه کننده ام؟ دارم میگم برنامه ش فانه ادم خندش میگیره از رفتارای سمشون هم دختر خراب اونجا هس هم پسر لاشی فقط شخصیت دخترارو نبر زیر سوال پسرای اونجا فقط منتظرن کیس جدید بیاد برن باهاش اینقد ک هیزن بعضیاشون

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ولی ورژن ترکیش ک انقد راجب ترکیه ای ها بد میگن ازدواج کردن جدی

اون دختره بود اسمش بوسه بود فک کنم ازدواج کرد با اون پسره؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

عزیزززززم محتوای این برنامه اصلا در راستای ازدواج نیس خب در راستای همین روابط بی سرو ته

آخه اسمش رو گذاشتن عشق ابدی... مثلاً در ظاهر قراره آخرش عشق ابدی رو پیدا کنن... ولی پسری که فاسد و هرزه هست و همه دخترا رو امتحان می‌کنه آیا بعد ازدواج متعهد میمونه؟

کلا قبول دارم روابط توش بی سر و ته و برنامه آموزش فساد و هرزگی هست 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

منم وقتی دیدمش برگام ریخت فک میکردم هرچی دختر سنگین تر باشه پسرا بیشتر میخوانش ولی بعد دیدم نههه هرچ ...

آخه آموزش بی حیا کردن دختران جامعه است.

اینجور برنامه ها چون برعکس اخلاق و حیا و نجابت هست به دخترا میگه هرزه تر باشید تا پسرا جذب تون بشن‌ در حالیکه پسرا دخترای هرزه رو فقط برای دستمالی کردن می‌خوان نه برای ازدواج 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

پرستو صالحی چی میگه این وسط.اه کلا چرته من نمیدونم چرا میبینم همشم از رفتار کردن این نگار و عقده ای ...

پرستو صالحی اصن بلد نیس حرف بزنه اوایل اونا داشتن از استرس سکته میکردن بعد این مث ماست بود مجری گری بلد نیس. نگار هم ک ی عقده ای هر چن خیلی خوب بلدی کاری کنه پسرا دنبالش باشن