2777
2789
عنوان

عشق ابدی

9515 بازدید | 59 پست

چند تا دختر خوشگل و با شخصیت نبود تو این برنامه بیارن؟

ورژن ترکیش همه دختراش ناناز بودن

فقط طناز‌ قشنگه (برنامشو از اینستاگرام دیدم کامل ندیدم ) 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دختر جدیده ک اومد با طناز خوبن ماهرخ شخصیتش خوبه نگار غیبت میکنه زهرا هم حرف میبره میاره سودا هم خیلی ب امیر چسبیده در صورتی ک پسره هی میگ شاید پارتنرمو عوض کنم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

برنامه ترکیرو من یه قسمتشو دیدم انقدر مسخرشون کردم که بی فرهنگای خاله زنک چه برنامه خز و چیپیه که درست کردن چند روز پیش تو اکسپلور دیدم گویا هموطنان ماهم نخواستن کم بیارن و ساختن شبیهشو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

واقعا شما با محتوای برنامه مشکلی نداری تنها مشکل رو ناناز نبودن دخترها میبینی؟

من اصلا برنامشو ندیدم فقط کاراکترها رو دیدم مگه چیه برنامه؟

ولی هر چی دختر بود بد تیپ و بد قیافه بود ینی تو اون ترکیه دختر خوشگل ایرانی پیدا نشده 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

برنامه ترکیرو من یه قسمتشو دیدم انقدر مسخرشون کردم که بی فرهنگای خاله زنک چه برنامه خز و چیپیه که در ...

اره اون که چرته 

ندیدم برنامشو ولی همه گفتن ما جذبش شدیم با اینکه خیلی چرته 

شنیدم برنامه اش عادی سازی هرزگی و فساد هست و برای بی ارزش کردن دخترا ساخته شده...

دخترا کلی باید تلاش کنند از نظر بی حیایی و ... تا شاید یه پسر قبول اشون کنه...

فرهنگ قدیم این بود دختر با حیا و نجابت بود و کلی خواستگارها با کلی گل و شیرینی اینقدر میرفتن میومدن

حالا اومدن برنامه ساختن به دخترا بگن باید یاد بگیرید اینطوری کنید تا یکی با هاتون ازدواج کنه!!!!!

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

من اصلا برنامشو ندیدم فقط کاراکترها رو دیدم مگه چیه برنامه؟ولی هر چی دختر بود بد تیپ و بد قیافه بود ...

استایلیست برنامه رید انگار سال 2012 فیلمبرداری شده

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

شنیدم برنامه اش عادی سازی هرزگی و فساد هست و برای بی ارزش کردن دخترا ساخته شده...دخترا کلی باید تلاش ...

ببین با موافقت خودشون اومدن دیگ برنامش بیشتر فانه تا عشق یابی

من ماهرخ رو دوست دارم ، برعکس ظاهرش که زیادی گنگ بنظر میرسه ولی واقعا مهربون و عاقله

دیقا پخته س

شنیدم برنامه اش عادی سازی هرزگی و فساد هست و برای بی ارزش کردن دخترا ساخته شده...دخترا کلی باید تلاش ...

منم وقتی دیدمش برگام ریخت 

فک میکردم هرچی دختر سنگین تر باشه پسرا بیشتر میخوانش ولی بعد دیدم نههه هرچی هرزه تر باشه میخوانش عجیبه بخدا