2777
2789

فسنجووووون💋

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگو پلو البته من دراوردی نه دستور جنوبی و اینا

اگه خوشمزه میشه بو نمیده به من بگو لطفا دستورش 

من هر وقت درست کردم بوش غالب بود همینطوری چند وعده تو فریزر مونده

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

چطوری تو یک ساعت برنج میپزی؟برنج حداقل باید یک و نیم ساعت دم بکشه تا خوب در بیاد

من برنج ی ربع

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چجوری میپزی؟

لپه رو میزاری ک بپزه

بعد مرغ هاتو تیکه های متوسط تو یکم پیاز و زردچوبه سرخ میکنه

مرغ های سرخ شده رو جدا میکنی و به لپه اضافه میکنی

کمی برنج نیم دانه هم اضافه میکنی

بعضیا قیسی هم میریزن

یساعتی که پخت پیاز داغ درست میکنی پیاز نمک زردچوبه پودرفلفل و رب تفت میزنی حسابی مزه خامی رب گرفته بشه با یکم نوک قاشق آرد

بعدم سیب زمینی های ریز پوستکنده اضافه میکنی

رشته آش هست خیلییی نازکه از ماکارونی نازک تر اونم یکم میریزی

و میزاری جا بیوفته

در اخرم میتونید گوشت و سیب زمینی رو جدا بخورین همراه آش یا اینکه مثل ابگوشت بکوبین

ی نکته دیگم گوجه هست من دوست دارم رب خیلی کم میریزم بجاش گوجه سالم میریزم بعد حسابی پخت پوستشونو میکنم و میکوبم و به اش اضافه میکنم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اب گوشت مرغ

بلهه😅

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اگه خوشمزه میشه بو نمیده به من بگو لطفا دستورش من هر وقت درست کردم بوش غالب بود همینطوری چند وعده تو ...

میگو و ماهی بوی خاص خودشون دارن فکر نکنم دستوری باشه کل بو رو از بین ببره....من پیاز تفت میدم بهش فلفل سبز تند و سیب زمینی اضافه میکنم ادویه ها هم زردچوبه پودر سیر پودر کاری فلفل قرمز و نمک تفت که خوردن میگو اخردسرم کم رب گوجه میزنم میریزم لاپلو و دم میدم

دیشب از یاسوج حرکت کردم اومدم خونم سنندج یه نفس فقط رانندگی میکردم فق پیش پمپ  بنزین وایمیسادم بنزین میزدم الان تو خونمم حالم خوبه خوبه خداروشکر پسرمو بعد از ۷ روز دیدم  الانم پیتزا سفارش دادم با برادر شوهرم بخوریم😅 بدنم جون نداره   ۱۴ ساعت تو راه بودم

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

میگو و ماهی بوی خاص خودشون دارن فکر نکنم دستوری باشه کل بو رو از بین ببره....من پیاز تفت میدم بهش فل ...

ممنون ماهی که اصلا بو نداره در مقایسه با میگو 

من یه روز کامل میزارم همراه پیاز و ادویه و....تا مزه دار شه مگه بوش بره بعد سرخش میکنم برنجم از اونور با سبزی جداگانه میپزم برنج که دم کشید جداگانه سرو میکنم احساس میکنم اگر لای پلو دم کنم دیگه اصلا قابل خوردن نباشه 

ایندفعه با روش شما درست میکنم ببینم چی میشه

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

ممنون ماهی که اصلا بو نداره در مقایسه با میگو من یه روز کامل میزارم همراه پیاز و ادویه و....تا مزه د ...

ما جنوبی هستیم عادت داریم اگه حساسین کلا میگو رو حذف کنین همون ماهی فایده اش بیشتره و کفایت میکنه