لپه رو میزاری ک بپزه
بعد مرغ هاتو تیکه های متوسط تو یکم پیاز و زردچوبه سرخ میکنه
مرغ های سرخ شده رو جدا میکنی و به لپه اضافه میکنی
کمی برنج نیم دانه هم اضافه میکنی
بعضیا قیسی هم میریزن
یساعتی که پخت پیاز داغ درست میکنی پیاز نمک زردچوبه پودرفلفل و رب تفت میزنی حسابی مزه خامی رب گرفته بشه با یکم نوک قاشق آرد
بعدم سیب زمینی های ریز پوستکنده اضافه میکنی
رشته آش هست خیلییی نازکه از ماکارونی نازک تر اونم یکم میریزی
و میزاری جا بیوفته
در اخرم میتونید گوشت و سیب زمینی رو جدا بخورین همراه آش یا اینکه مثل ابگوشت بکوبین
ی نکته دیگم گوجه هست من دوست دارم رب خیلی کم میریزم بجاش گوجه سالم میریزم بعد حسابی پخت پوستشونو میکنم و میکوبم و به اش اضافه میکنم