2777
2789
عنوان

بارداری

91 بازدید | 10 پست

خانم من ماه دوم بارداریمه تا یه لقمه غذا میخورم سریع دل درد میشم انگار که نفخ داری معدت ورم کرده یه همچین دردی داره مثلا امروز کلا چهار تا لقمه نون و پنیر خوردم بشدت دل درد شدم راه حلی دارید؟

والا من قرص انداسترون و ب۶ بهم دادن اول بارداری

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل بارداری به شدت هرمونا بهم میریزه یه سری هرمونم بدن زیادی تولید میکنه مثل پروژسترون و استروژن که باعث کم کاری عملکرد گوارش میشن و باعث ناراحتی گوارش میشن غذاهایه سبک بخور وعده هایه غذایتم زیاد من کم بخور ولی وعده ها رو زیاد کن داخل بارداری بخصوص اوایلش اکثر خانوما اکثرن ناراحتی گوارش میگیرن دیگه خودتون باید کشف کنید چه چیزی بخورین کمتر اذیت میشین از غذاهایه نفاخم تا میتونی پرهیز کن یا کم بخور چون نفخت بیشتر میشه 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
من یکم عرق نعنا میخورم منم ماه دومم تموم شده میرم 3

عزیزم عرق و دمنوش میگن خوب نیست نخوری بهتره یه کوچولو توش الکل تولید میشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره شنیدم دو قلوپ میخورم معده م اذیت میشه چاره ندارم

زنجبیل هم امتحان کن چون من اولین چیزی از دکتر توی هفته های اول که ساک بارداری تشکیل شده بود پرسیدم همین دل درد و نفخ بود گفت زنجبیل ایمین ترین چیزیه میتونی بخوری. من میریزم روی چایی میخورم خیلی تأثیر داره