2777
2789
عنوان

حق😂🤝

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 93 پست
والا من ۱۹ سالگی ازدواج کردم الآنم ۴۱ سالمه همیشه و همه جا هم گفتم لطفاً خواهشاً عاجزانه ازتون خواهش ...

چه نصیحت خوبی انشالله خوشبخت باشین عزیزم🤍🌱

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

من زندگیم خداروشکر تا الان بد نبودهنمیگم سخی نیست مشکلات نیست همیشه بوده و هست برای همهمن این مسئولی ...

خیلی قشنگ گفتی 

هر کسی زندگی داره 

ما همه با هم متفاوت هستیم 

نمی‌دونم چرا سعی دارن نسخه زندگی خودشون رو برای بقیه بپیچن 

راهنمایی خوبه ولی این که مطلق نسخه زندگی خودت برای بقیه بگی خوب نیست 

به توهین هاشون توجه نکن عزیزم ❤️🙂

معو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خط اخر تاپیکتونکلا بهتره هردو طرف کاری به هم نداشته باشن!

منظورم به اونایی که اول خودشون شروع کردن حق شون هست شنیدن این حرفا نه شما هایی که کاری به بقیه ندارید عزیز

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

خداروشکر 🤲🏻 اگر هرچی باشم فازم با شماهایی که به مردم میخندید یکی نباشه خداروشکر میکنم🤲🏻🤲🏻

باشه تو خوبی😂

باشه تو خوبی😂

عزیزدل ، اون نوزده سالشه 

به عنوان یه بزرگتر میشه باهاش مهربانانه تر برخورد کنی من دیدم ایشون اون پست های اولش بد حرف نزده بود ولی وقتی بد جوابشو دادن اینجوری گفت 😅🌻

معو

عزیزدل ، اون نوزده سالشه به عنوان یه بزرگتر میشه باهاش مهربانانه تر برخورد کنی من دیدم ایشون اون پست ...

همون پست اول وقتی چیزی از من نمیدونه قضاوت کرده گفته حتما بهشون حرفی زدم اینا را گفتن همین که با 19 سال داره میگه یه معلمه اینجوری رفتار نمیکنه خودش دیگه مشخصه چه ادمی هست گلم

هر کس زندگی خودشو داره نسخه برا همه کسی نمیتونه بده در ثانی مسابقه نیست ک کسی جلوتر باشه یا عقب تر

من از نظر روانشناسی و علمی گفتم زیر 25 اشتباه هست!

همون پست اول وقتی چیزی از من نمیدونه قضاوت کرده گفته حتما بهشون حرفی زدم اینا را گفتن همین که با 19 ...

شما یه بزرگواری  کن ببخش  😅🌻

وا باید با هم دوست باشیم _ ستاد جلوگیری از بحث و دعوا و دلگیری و ناراحتی و...غیره

معو

[QUOTE=381319865]ببخشید که وسط حرف و بحثتون میپرم🙏 ولی بزرگ باید بزرگی کنه  برای این دوستمون بزرگی می‌کردید[/

عزیزم این دختر وسط حرف ما پریده بهم گفته چقد بی ادب و فلان و بهمان کلی حرف بارم کرد لقمان حکیم ک نیستم سر تعظیم بیارم 

فقط یادش دادم دست از گنده گویی راجب خودش ک من عقل کلم و اینا برداره و عقب باایسته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شما یه بزرگواری کن ببخش 😅🌻وا باید با هم دوست باشیم _ ستاد جلوگیری از بحث و دعوا و دلگیری و ناراح ...

نه بابا اصلا به دل نگرفتم موفق باشه انشالله

ی کاربر دیروز اومده بود توی یکی از تاپیکها از فواید ازدواج زیر سن تعریف‌ میکرد میگفت ده سالگی ازدواج میکنن خیلی هم خوشبختن!

ما ‌ک زیر سن ازدواج نکردیم روزی هزار بار ب غلط کردن افتادیم 

ی کاربر دیروز اومده بود توی یکی از تاپیکها از فواید ازدواج زیر سن تعریف‌ میکرد میگفت ده سالگی ازدواج ...

هعییی چی بگم اینجور افراد کم نیستن متاسفانه