2777
2789
عنوان

گربم سوسک گرفت حالم دو شبه بده

150 بازدید | 10 پست

بچه ها این خونه لعنتی ما چند وقت سوسک پیدا شده از این گنده ها از جای پاسیو میان هرچی بررسی کردیم اصلا جایی باز و درز نداره نمیدونم این کثافتا از کجا میان بعد دو شبه این گربم اینا رو پیدا میکنه به دندون میگیره ببره بازی کنی نمیدونم چیکار کنه 

منم جیغ میزنم که بندازش بعد جاروبرقیش کردم 

دیشبم همین برنامه بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خوشبختانه سوسک نداریم (فوبیا دارم). ولی گربه ما هم گاها از باغچه حشرات میاره داخل خونه مثل ملخ، پروانه و حتی عنکبوت بزرگ

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
سم کامن بگیر بزن دور تا دور خونتون و پشت درها و بقیشو تو بریز تو دوتا بطری اب بریز تو چاه دستشویی ،ح ...

اصلا حمام دستشویی یک دونه ندیدیم از جای پاسیو دریچه کولر میان لعنتی ها ولی هرچی گشتیم جایی باز نیس تو پاسیو نمیدونم از کجاش میان 

ما خوشبختانه سوسک نداریم (فوبیا دارم). ولی گربه ما هم گاها از باغچه حشرات میاره داخل خونه مثل ملخ، پ ...

خوشبحالتون، من کسی نمیتونه درک کنه در حد مرگ میترسم اصن عجیب حالم بد میشه اصن با این کارش گربم از چشام افتاد 

پس یعنی طبیعیه این کار؟؟؟ گربم نزارمش بره میخواستم ببرمش حیاط برای همیشه

خوشبحالتون، من کسی نمیتونه درک کنه در حد مرگ میترسم اصن عجیب حالم بد میشه اصن با این کارش گربم از چش ...

این کارشون طبیعی هست. جالبه بدونید گربه هایی که صاحب دارند، زمانی که حیوان یا حشره شکار کنند، نمی خورند. شکار را میارن می گذارند نزدیک صاحبشون به عنوان هدیه یا یک نوع تشکر...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم