2777
2789

اول میذارید دانش و مهارتتون کامل بشه و به عالی ترین حالت ممکن برسید 

یا با همون مهارت کم ولی کافی شروع میکنید تا در طی کار کردن مهارتاتون زیاد بشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روش دوم درست تر هست. البته بستگی به شغل هم داره. در صورتی که اشتباه کردن مشکل غیر قابل جبرانی به وجود نمیاره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همه کسایی ک موفقن مورد دومن

موافقم 

ولی من یه ترسی دارم اونم اینکه وقتی ضعیف شروع میکنم 

همون ضعیف تو ذهن مخاطب ها و مشتری ها جا بیفتم 

و وقتی ذره ذره سرمایه م رو بالا بردم و با دستگاه های بهتر محصول بهتری رو تولید کردم .

تصور مردم ازم همون اولین نگاه و اولین محصول باقی بمونه و هر چه قدرم بهتر بشم باز تصویر اولیه ی مخاطب ازم بد باشه 

موافقم ولی من یه ترسی دارم اونم اینکه وقتی ضعیف شروع میکنم همون ضعیف تو ذهن مخاطب ها و مشتری ها جا ب ...

کمالگرا هستید. درسته؟

روش دوم درست تر هست. البته بستگی به شغل هم داره. در صورتی که اشتباه کردن مشکل غیر قابل جبرانی به وجو ...

مثلا شما وارد یه بوتیک یا سوپرمارکت میشید که تازه باز شده و مثلا با سرمایه ی پونصد میلیون شروع کرده و محصولاتش زیاد نیست .

این ادم سه چهار سال بعد با کار کردن و ریختنه درامدش تو کار  محصولاتش رو به شیش هفت میلیارد میرسونه و یه بوتیکه کامل و عالی میشه .

ایا تصور مردم ازش همون روز اول باقی میمونه؟

مثلا چون روز اول رفتن خرید اون سوپرمارکت خیلی چیزا نداشته دیگه کلا اونجا خرید نمیرن حتی یکی دو سال بعد که اون سوپری جنسش رو کامل کرد؟ 

موافقم ولی من یه ترسی دارم اونم اینکه وقتی ضعیف شروع میکنم همون ضعیف تو ذهن مخاطب ها و مشتری ها جا ب ...

ببین اینم یه باور اما بذار بهت بگم یه واقعیت رو همه کسایی ک پیشرفت کردن حتی شرکتای مث اپل هزار تا نقص ایراد تو کارشون داشتن هر سال دارن باز آپدیت میشن همه ی کسب کارای میلیونی از صفر شروع کردن ضرر داشتن اولش شکست خوردن هیچکس نمیتونه یه شبه موفق بشه رشد کنی قدم ب قدم کمالگرایی مانع موفقیت میشه 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

مثلا شما وارد یه بوتیک یا سوپرمارکت میشید که تازه باز شده و مثلا با سرمایه ی پونصد میلیون شروع کرده ...

به نظر من در این زمینه چیزی که حرف اول را میزنه، برقراری ارتباط خوب با مشتری یا مراجعه کننده هست. این ارتباط اگر خوب نباشه، تغییر ذهنیت مردم خیلی مشکل و چه بسا غیر ممکن هست.

کمالگرا هستید. درسته؟

اره اما جدیدا یه نفر باعث شده کمالگراییم تشدید بشه .

من قبلا یک سال تو یه آموزشگاه معمولی تو تهران زبان تدریس میکردم . صاحب اموزشگاه یه خانومی بود که تو اون اموزشگاه خیلی بهم اهمیت میداد ، بچه ها هم منو از همه ی معلماشون بیشتر دوس داشتن .

بعد رفتم دانشگاه و یه مدت از زبان دور شدم و بعدشم  ازدواج کردم رفتم یه شهرستان خیلی کوچیک . یه پیرمرد پر ادعا که مدرک لیسانس زبانشو از استرالیا گرفته بود  صاحب اموزشگاه بود .

بهم گفت مهم نیست که ایلتس ۶.۵ داری و تو اموزشگاه قبلی خیلی قبولت داشتن .

ما اینجا سختگیر ترین اموزشگاه این شهریم و همه اساتیدمون رتبه های برتر کشور تو کنکور بودن ( مطمئمنم زر میزد)

با اینکه چند سال بود تدریس نکرده بودم ولی تمرین کردم و رفتم تدریس کردم جلسه ی اول .

از بچه ها هم اخر کلاس پرسیدم و همشون گفتم کلاس خوب بود و راضی بودیم ولی چند تا پیشنهاد دادن برای بهتر شدن جو کلاس و اموزش بهتر و منم گفتم جلسه ی بعد حتما اینکارو انجام میدیم .

ولی صاحب اموزشگاه بعد از جلسه ی اول بهم گفت بچه ها ناراضی بودن دیگه نیا اموزشگاه .

بهم گفت جلسه ی اول خیلی مهمه ، ذهنیت بچه ها همون جلسه ی اول از تو شکل گرفته و بچه ها متوجه شدن تازه کاری و به خوبیه معلمای دیگه ی اینجا نیستی . دیگه تو هر چه قدرم تلاش کنی که بهتر تدریس کنی بی فایده ست چون اولین ذهنیت اون ها دیگه راجب تو درست نمیشه .

یادم اومد تو اموزشگاه قبلی هم تو تهران بعد از اولین جلسه مادرا ناراضی بودن که مدیر اموزشگاه معلم بچه هاشونو عوض کرده ولی اون مدیر از من دفاع کرد با اینکه اون موقع خیلی داغون تر بودم و هیچ تجربه ای نداشتم حتی یه دختر بچه ی دیپلمه ی هیفده ساله و خجالتی بودم . اما اون خانم بهم اعتماد به نفس داد و بهم گفت چه جوری تدریس کنم و چی کار کنم تا بچه ها بهتر یاد بگیرن و جلسه ی چهارم و پنجم همه مادرا و بچه ها ازم راضی بودن :) 

حتی بعد از چند ترم با بچه ها مصاحبه کردن تو اون اموزشگاه منو از همه معلماشون بیشتر دوس داشتن .

ولی صاحبه این اموزشگاه باعث شد اعتماد به نفسم بیاد پایین و تموم موفقیت های قبلیم یادم بره 

به نظر من در این زمینه چیزی که حرف اول را میزنه، برقراری ارتباط خوب با مشتری یا مراجعه کننده هست. ای ...

میدونی صاحب اون اموزشگاه باعث شد که حتی اموزشگاه دیگه هم نرم برا تدریس و کلا بیخیاله تدریس شدم 

الان دارم لواشک تولید میکنم ، مقداریش رو تو باسلام فروختم  و الان میخوام به سوپرمارکت ها به صورت حضوری بفروشم 

بعد بسته بندی که خریدم نگاه کردم دیدم یه نوع بسته بندی گرونتر ولی خیلی شیک تر و با کلاس تر بود 

یه نوع بسته بندی معمولی و با قیمت ارزون تر بود .

من معمولیه رو گرفتم گفتم اول با این شروع کنم ببینم اصلا میتونم بفروشم اگه تونستم بفروشم بعد بیشتر هزینه کنم .

اما الان استرس دارم و میگم نکنه اشتباه کردم و بسته بندی باعث بشه مزه ی خوب لواشک زیر سوال بره.

میدونی صاحب اون اموزشگاه باعث شد که حتی اموزشگاه دیگه هم نرم برا تدریس و کلا بیخیاله تدریس شدم الان ...

اول اینکه اون مربی آموزشگاه خودش مشکل داشته. نباید نا امید بشین. و حتما برید آموزشگاه های دیگه سر بزنید.

در مورد شغل جدید، خلاقیت و زیبایی در بسته بندی محصولات به خصوص محصولات خوراکی خیلی مهم هست. یک کم سرچ کنید پینترست یا جاهای دیگه و ایده بگیرید. حتما نیاز نیست جعبه کیفیت بالا و گران قیمت باشه، ولی خلاقیت و زیبایی مهم هست. حتی یک کارت کوچک زیبا با دستنوشته خودتون که از مشتی برای اطمینان  و خرید تشکر کردید...