2777
2789

من دکتر براون گرفتم اونت جدید سوراخش بزرگه قبلیا خوب بود

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکت براون بهتره

اونت طرح قدیم خیلی از دورش میریزه طرح جدیدا کیپ میشن ولی جریان شیرش زیاده 

هی اور شی هم بهش پرز میچسبه شماره هاش دیده نمیشن بو میگیره به خاطر همون که مثلا طبیعیه. کلا به درد نخوره

از همه بهتر دکتر براون واقعا

همتای مامانم بودم❤

عزیزم برای سیسمونی میخوام وبنظرت یدونه بگیرم یا دوتا؟ چه سایزی؟چه قیمت گرفتی؟راضی ای؟بچت کولیک نگرفت ...

اگه کلا شیر خشکیه دوتا بگیر یکی کوچیک یکی بزرگ ولی سعی کن شیر خودتو بدی ۱ تومن گرفتم ازدیجی کالا شیشه ایش رو

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

فک نکنم بخوام شیرخشکیش کنمبدم نمیاد که شیر خودمو بهش بدم

پس میخوای کوچیک بگیر فعلا ک داشته باشی یا ی زمان ب عنوان کمکی یا اگه شیرت کم بود بدی بهش

بنظر ما شیردوش برقی هم بگیرم؟لازمه؟

شیردوش برقی باعث کیست توی سینه میشه، سینتو ماساژ بده بچه رو هم مجبور کن مک بزنه شیر میاد 

فک نکنم بخوام شیرخشکیش کنمبدم نمیاد که شیر خودمو بهش بدم

پس چرا میخوای شیشه شیر بخری عزیزم؟؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من از هگن،کوموتومو،اونت و elhee استفاده کردم 

از هگن بیشتر از همه راضی بودم راستش هم جنس و بدنه اش ضد کولیک و نفخ بودنش عالیییی بود شفاف تر از اله و کوموتومو بود و پرز نمیگرفت و شست و شوشم راحت بود خیلی ولییییی سخت پیدا میکردمش و اگه چیزیش میشد تا برسه دستم طول میکشید 

کوموتومو وelheeسیلیکونی بودن و کوموتومو یه کوچولو پرز میگرفت متاسفانه و یکمم سنگین تر بود از اون دوتای دیگه یکمم نشتی میداد گاها 

Elhee ام عالی بود اما اونم یکم قبلا سخت پیدا میشد 

اونت اقتصادی ترینشون بود و دختر من زود قبولش کرد در دسترسمم بود راضی بودم از اونم مخصوصا نسبت به قیمتش 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا