2821
2789
عنوان

مرگ پسر 15

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست
شکایت کرده مادرش ولی اون پسره ک پسره عمه دختره میشه فراری

عجب احمقی ّوده

خب ب پسز عمه  چی چ ربطی داره

کسی ب اون گفته اینکارو کنه؟

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کجا این اتفاق افتاده؟پدر و مادرش شکایت نکردن؟عجبا

جیرفت پسره رفته تو شهر همون جا گرفتنش شکایت کردن ولی اون پسره ک اینارو کشته فرارس

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

والا عربا بهتر از ما دارن زندگی میکنن

الان ک اره

گذشته شون رو میگم 

انقدر خار شدیم گذشته عربا از آینده ما فرهنگش غنی تره

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان میهن، روحشان شاد و راهشان پر نور باد...18 و 19 دی را تا لحظه مرگ از یاد نخواهم برد

عجب احمقی ّودهخب ب پسز عمه چی چ ربطی دارهکسی ب اون گفته اینکارو کنه؟

حتما قرار بوده دختره رو بدن ب اون

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

پسر عمه ی خودش کشتتش؟

مادر پدر دختره ب پسر عمه دختره گوفته بکشتشون

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

مادر پدر دختره ب پسر عمه دختره گوفته بکشتشون

مادر دختره ام؟؟؟؟؟؟

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز