2821
2789
عنوان

مرگ پسر 15

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست
مطمعنی راسته؟

الان مادرش واسه مامانم تعریف میکرد وقتی حرف میزد بغض گلوش گرفته بود خدا لعنت کنه همچنین ادم های رو

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

نمی‌دونم یه انسان چطور می‌تونه به راحتی هم نوع خودش از بین ببره نهایت یه گوشمالی میدادن پسره می‌رفت پشت سرشم نگاه نمیکرد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان مادرش واسه مامانم تعریف میکرد وقتی حرف میزد بغض گلوش گرفته بود خدا لعنت کنه همچنین ادم های رو

مگ‌میسه

چطور شکایت نکردن

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

خدای من جهل تا کجا!!!!!چرا باید دوتا نوجوون سر هیچی پرپر بشن😭😭😭

مادرش قسم خورد ک هتا دختره پسر همو ندیدن فقط پیام میدادن 😭😭😭ایشالا عدام کنن اون پسر عمه... رو چون همون رفته کشتتشون

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

فرزند کشی مد جدیده

باغیرت میشن اخه اینجوری

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

مادرش قسم خورد ک هتا دختره پسر همو ندیدن فقط پیام میدادن 😭😭😭ایشالا عدام کنن اون پسر عمه... رو چون ...

پسر عمه ی خودش کشتتش؟

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

خدا لعنتشون کنه. ولی فک میکنم یه چیزی فرا تر از پیام بود ولی بازم دوتا بچه بودن خدا ازشون نگذره

نه بابا این بچه بدون اجازه خانوادش نمیتونسته از شهر بره بیرون ک اون یه شهر دیگه بوده پسر یه شهر دیگه فقط بخاطر پیام کشتنشون

جهان سوم برای ما زیادیه 

ما جهان سه هزارمیم‌ 

فرهنگ ۱۴۰۰ سال پیش هنوز تو کشورمون زنده است به سبک اعراب جاهلیت زندگی میکنیم 

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان میهن، روحشان شاد و راهشان پر نور باد...18 و 19 دی را تا لحظه مرگ از یاد نخواهم برد

جهان سوم برای ما زیادیه ما جهان سه هزارمیم‌ فرهنگ ۱۴۰۰ سال پیش هنوز تو کشورمون زنده است به سبک اعراب ...

والا عربا بهتر از ما دارن زندگی میکنن

دخترشونم‌کشتن؟؟ حیف اسم ادم برا همچین موجودایی خو نهایت یه گوشمالی ساده میدادن بچه رو چرا کشتن طفل م ...

اره بقران اصلا میزدنشون اصلا دست پا هاشون میشکستن ولی نمی کشتنشون😭

مگ‌میسهچطور شکایت نکردن

شکایت کرده مادرش ولی اون پسره ک پسره عمه دختره میشه فراری

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز