2777
2789

اربن کر 

خیلی راضیم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند بار در هفته استفاده کنم قبلش شامپو بزنم یا بعدش؟ ممنون 🫶

من هفته ای یکبار استفاده میکنم 

بعدش شامپو بزن عزیزم

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

من هفته ای یکبار استفاده میکنم بعدش شامپو بزن عزیزم

ممنون عزیزم لطف کردی خواستم بگم بنظرت این سرشور سیلیکونیا خوبن؟ وقتی اسکراب میزنم باهمون سرشور ماساژ بدم گفتم شاید بدونی چون اطلاعاتت زیاده ممنون 🫶

یوخ یوخ یوخ 

ممنون عزیزم لطف کردی خواستم بگم بنظرت این سرشور سیلیکونیا خوبن؟ وقتی اسکراب میزنم باهمون سرشور ماساژ ...

خواهش میکنم گلم 

راستش من راضی نبودم 

دندونه هاش سفت بود باعث میشد سرم درد بگیره 

من با دست اسکراب میکنم اینطوری راحت ترم 

خواهش میکنم گلم راستش من راضی نبودم دندونه هاش سفت بود باعث میشد سرم درد بگیره من با دست اسکراب میکن ...

عزیزم میگم شما اینقدر اطلاعات داری خب واسه ساقه ی موهام چی بزنم و ماسک مو چی بگیرم ؟ کف سرم چربه موهامم دکلره اینا داره خشک

یوخ یوخ یوخ 

عزیزم میگم شما اینقدر اطلاعات داری خب واسه ساقه ی موهام چی بزنم و ماسک مو چی بگیرم ؟ کف سرم چربه موه ...

قشنگم من خودم ماسک مو مائویی استفاده میکنم خیلی راضیم ازش 

بعد حموم روغن ارگان هم استفاده کن

قشنگم من خودم ماسک مو مائویی استفاده میکنم خیلی راضیم ازش بعد حموم روغن ارگان هم استفاده کن

خیلی ممنون که راهنماییم کردی عزیزم داخل حموم ماسک مو می‌زنین ؟ بعدش روغن آرگان چه مارکی استفاده کنم خوبه ؟

یوخ یوخ یوخ 

خیلی ممنون که راهنماییم کردی عزیزم داخل حموم ماسک مو می‌زنین ؟ بعدش روغن آرگان چه مارکی استفاده کنم ...

🩷🩷🩷🩷 

بله عزیزم 

او جی ایکس اگه اصلشو پیدا کنی عالیه 

اگه نه گلیس بگیر