2777
2789
عنوان

خدا رو چه دیدی

531 بازدید | 29 پست

عاشق این آهنگ استاد قربانی هستم و روزی چندین بار گوشش میدم 

ﻣﻦ اون ﺷﻬﺮ دورم ﻛﻪ درﻳﺎ ﻧﺪاره ﻛﻪ ﺑﻰ ﺗﻮ ﻏﺮوﺑﻢ ﺗﻤﺎﺷﺎ ﻧﺪاره

ﻣﻦ اون ﺷﻬﺮ دورم ﭘﺮ از ﺟﺎی ﺧﺎﻟﻰ ﭘﺮ از آرزوی ﻳﻪ ﺟﺸﻦ ﺧﻴﺎﻟﻰ

ﭼﻘﺪر ﻓﻜﺮ ﻛﺮدم ﺑﻪ دﻟﺒﺴﺘﮕﻰ ﻫﺎم ﺑﻪ ﻳﻪ ﺧﻮاب راﺣﺖ واﺳﻪ ﺧﺴﺘﮕﻰ ﻫﺎم

ﺑﺎ ﻳﻪ ﺑﺎﻟﺶ ﭘﺮ ﭘﺮ از آرزوﻫﺎ ﭼﻘﺪر ﻓﻜﺮ ﻛﺮدم ﺑﻪ ﭘﺮواز ﻗﻮﻫﺎ

ﺧﺪا رو ﭼﻪ دﻳﺪی ﺷﺎﻳﺪ ﭘﺮ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ ﺷﺎﻳﺪ ﺧﻨﺪه ﻫﺎﻣﻮﻧﻮ از ﺳﺮ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢ

ﻧﮕﻮ ﭼﻰ گذشت ﻮ ﻧﮕﻮ ﭼﻰ ﻛﺸﻴﺪﻳﻢ ﺷﺎﻳﺪ ﺷﺐ ﺗﻤﻮم ﺷﺪ ﺧﺪا رو ﭼﻪ دﻳﺪی

ﺧﺪا رو ﭼﻪ دﻳﺪی ﺷﺎﻳﺪ ﺟﻮن ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺷﺎﻳﺪ دﺳﺘﺘﻮ زﻳﺮ ﺑﺎرون ﮔﺮﻓﺘﻢ

ﺗﻮ ﺷﺎﻳﺪ دوﺑﺎره ﺑﻪ دادم رﺳﻴﺪی ﺷﺎﻳﺪ ﺧﻨﺪه ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺧﺪا رو ﭼﻪ دﻳﺪی

من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی راه نفس هاشو بسته

خیابون خیابون پر از انتظارم تو نیستی و راهی به جایی ندارم

چقدر غم شمردیم چقدر دل سپردیم پریدیم و هر بار به دیوار خوردیم

خوشی دورمون زد بلا دورمون گشت غمامو بغل کن شاید خنده برگشت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس غم بهت نمیده این آهنگ؟

چرا ولی یک غم قشنگ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام درباره تاپیک دختره

میشه اون پیامی که گفتی اول ثبت ثنا هست بعد مراحل قضایی رو پاک کنی من پایینت ازش پرسیدم مراحلش چیه
اگه دروغ باشه نمیدونه و لو میره ولی اینجوری از پیام شما درست جواب میده

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

سلام درباره تاپیک دخترهمیشه اون پیامی که گفتی اول ثبت ثنا هست بعد مراحل قضایی رو پاک کنی من پایینت ا ...

سلام جانم پاک کردم 

سلام جانم پاک کردم

مرسی عزیزم💜💜

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه پرونده هم فرستاد به نظرت راسته؟

اخه ازش میپرسم قبل پزشک قانونی باید بری همونجا نوبت بگیری جواب نمیده

چون نمیشه سرخود بری

باید نامه قضایی داشته باشی

یه پرونده هم فرستاد به نظرت راسته؟

وایسید ببینم

فکر کنم واقعیه 

خیلی توضیحاتش دقیق و درسته

ببین چی گفته

وقتی بری دفتر قضائی کارشو که انجام بده الکترونیکی درخواست پزشک قانونی میدن و حالا این ورقه دفتر قضائی رو رو میبری کلانتری تو پرونده تشکیل میدی از تمام مدارک کپی میگیری یکی رو میبری پزشک قانونی اونجا هم من تقریبا دو ساعت منتظر بودم اول مشخصات رو پر میکنی و به چه دلیل رفتی بعدش میری یه جا پاکتش میکنه فکر کنم دوبار اسمت میخونن یه بار برای پاکت که میری یه مهر تقریبا نامرئی برجسته میزنن روش دوباره میشینی تا نوبتت بیاد 8 تا دکتر هست بستگی داره برای چه مشکلی رفتی دکترای که میارن از شهرای دیگه هستن که کسی نشناسه من اول رفتم جریانو ازم پرسید بعد با خط موهای که کنده شد حساب کرد بعدش نامه داد برم ام آر ای ولی من نرفتم پروندمم گفتن تو این هفته میفرستن همون کلانتری که شکایت کردم برای ثبت نهایی و ابلاغیه

اخه ازش میپرسم قبل پزشک قانونی باید بری همونجا نوبت بگیری جواب نمیدهچون نمیشه سرخود بریباید نامه قضا ...

من طبق تجربه این سالهام و نوع ریزش مو که عکسش رو گذاشته نمیتونم باور کنم در ضمن عکس شکوائیه که گذاشته مهر و ...نداره فقط دوتا امضاست

فکر کنم واقعیه خیلی توضیحاتش دقیق و درستهببین چی گفته

ما اینجا طرف ۹ ماه سربارداری بازیمون داد 

مراحل دادگاه و ..‌تو نت هست خیلی راحت