2777
2789
عنوان

خدا رو چه دیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 29 پست

نمیدونم واقعا

به نظرم نباید جدی گرفت

اخه مشکل دور از چشمی نیست راهنمایی های خوبیم توش شده شاید واقعا کسی این مشکلو داشته بدردش بخوره هرچند دروغه

من خودم هرموقع مشکلی دارم اول میرم تاپیکای قدیمی رو میخونم معمولا جواب میگیرم از راهنمایی های بقیه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعابه نظرم نباید جدی گرفتاخه مشکل دور از چشمی نیست راهنمایی های خوبیم توش شده شاید واقعا ک ...

من تو همین نی نی سایت از کسی شاکی بودم وکیل بهم گفت چیزی از احضاریه و حکم قضایی نذاری پیگیری داره از طرف مقابل ..

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من طبق تجربه این سالهام و نوع ریزش مو که عکسش رو گذاشته نمیتونم باور کنم در ضمن عکس شکوائیه که گذاشت ...

امکان نداره که جاش خوب شده باشه ؟

اخه از عکس که مشخص بود موهاش لخت و ظریف و نازک بود

شاید جاش نمونده 

من تو همین نی نی سایت از کسی شاکی بودم وکیل بهم گفت چیزی از احضاریه و حکم قضایی نذاری پیگیری داره از ...

اره کلا چیزی که مربوط به شخص دیگه ای میشه نباید گذاشت

به نظرم اگاهی خیلی خوبه باید یکی از دروس مدرسه یا داشنگاه قانون کشور باشه که بدونی چه چیزایی مشکل داره و اگه مشکلی پیش اومد چیکار کنی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اره کلا چیزی که مربوط به شخص دیگه ای میشه نباید گذاشتبه نظرم اگاهی خیلی خوبه باید یکی از دروس مدرسه ...

تاپیک رو قفل کرد !!!!

تاپیکهای سریالی و داستانهای مهیج نی نی سایت 

۱۵ ساله اینجام ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اره تجربه شما بیشتر نمیدونم واقعا حالا امیدوارم نباشه واقعا و دروغ باشه چون جریان دردناکیه

اره تجربه شما بیشتر نمیدونم واقعا حالا امیدوارم نباشه واقعا و دروغ باشه چون جریان دردناکیه

با اجازه تون تاپیک رو قفل میکنم الان به حاشیه کشیده میشه ....

خواهش میکنم بفرمایید

بلفی جونننن دیشب گوشیم خاموش شد نشد تگت کنم ولی کلی دعات کردم سر نماز شب♥️برام خیلی خانوم و عزیزی

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

بلفی جونننن دیشب گوشیم خاموش شد نشد تگت کنم ولی کلی دعات کردم سر نماز شب♥️برام خیلی خانوم و عزیزی

الهی الهی من که اشکم دراومد آخه من برای شما چکار کردم که لایق دعای قشنگت بودم سر نمازت 😭😭😭❤️❤️❤️🤲🤲🤲

الهی الهی من که اشکم دراومد آخه من برای شما چکار کردم که لایق دعای قشنگت بودم سر نمازت 😭😭😭❤️❤️❤️� ...

خانوم ترین خانومایی شما♥️برام مورد احترامین خیلی و محبت قلبی دارم بهتون♥️

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید