2777
2789

وقتی مریض میشم مثلا سرماخوردگی دکتر نمیبره بی احترامی میکنه بهم فحاشی می کنه،امروز تا قبح بیدار بودم صبح بیدارش کردم گفتم بریم دکتر میگه منم مریض بودم خوب شدم بگیر بخواب خوب میشی ،گفتم نفسم بالا نمیاد چجوری بخوابم ،ماشین هم نداره با موتور یا پیاده میبره جایی 

امروزم رو موتور تا برسیم درمونگاه کلی فحش داد میگه بی صاحب بمونه گلوت 

چیکار کنم باهاش ،دوتا بچه مدرسه ای هم دارم  

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندوناش همه پوسیده و کرم خورده اس دهنش به شدت بو میده

همه ی اینا رو تحمل می کنم بلکه درست بشه ولی اینجوری جوابمو میده 

تو رو خدا خواهرانه راهنمایی کنید 

واسم دعا کنید لطفا🙏

من همیشه هم خودم تنها میرم هم بچه هام و خودم میبرم اصلا بهش نمیگم حوصله حرفاش و ندارم همرام باشه بیشتر رو اعصاب 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

مگه خودت بچه ای؟اسنپ بگیربرودکتربرگرد شوهربراچیته دوتابچه هم داری بایدسنت خوب باشه 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بچه هات دخترن یا پسر؟چن. سالن؟اونا هم فحش میدم از باباشون یاد گرفته باشن؟

یکی دختر یکی پسر

دخترم نه خیلی با شخصیت هست 

ولی تربیت پسرمون خراب کرده بچه ی خوبی هست پلی عصبی میشه فوش میده

واسم دعا کنید لطفا🙏