2777
2789

برید دکتر آنتی بیوتیک بدن بهتون پسر من هم اینجوری شد بعد از یک هفته تب کرد وحشتناک 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید دکتر آنتی بیوتیک بدن بهتون پسر من هم اینجوری شد بعد از یک هفته تب کرد وحشتناک

بچه شما اول چرک کرده بعد علاعم اومده خب پیش زمینه داشته جای ترسی نبوده

اسی مریضیش تموم شد چون چرک خشک کن یا دیفن هیدرامین یا شربت سرفه گیاهی خورده خلط سینه داره

بچه شما اول چرک کرده بعد علاعم اومده خب پیش زمینه داشته جای ترسی نبودهاسی مریضیش تموم شد چون چرک خشک ...

خیر 

یک هفته و حدود ده روز  آبریزش و سرفه داشت بعد گلوش عفونت کرد و تب کرد ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بار اولته سرماخوردیچرک اومدن که جیز عجیبی نیست ه بخاد خطرناک باشه یک دقیقه بزن توگوگل برای این تاپیک ...

بعضی سرما خوردگی ها بده مورد داشتم بعد سرما خوردگی خونشون عوض کردن

خیر یک هفته و حدود ده روز آبریزش و سرفه داشت بعد گلوش عفونت کرد و تب کرد ...

شما از داروهای آنتی بیوتیک و چرک خشک کن استفاده نکردین التهاب گلوش تبدیل به عفونت شده زده به گلو وبه سمت گوش پیش روی میکنه 

این ویروس جدید و سرماخوردگی نیست

شما از داروهای آنتی بیوتیک و چرک خشک کن استفاده نکردین التهاب گلوش تبدیل به عفونت شده زده به گلو وبه ...

بردمش دکتر سری اول گفت سرماخوردگی هست کامل چک کرد اتفاقا و چون ویروس بود آنتی بیوتیک نداد 

بعد یک هفته اینجوری شد 

بعضی سرما خوردگی ها بده مورد داشتم بعد سرما خوردگی خونشون عوض کردن

عزیز اونا عفونتی شده بدنشون

ولی خلط سینه نکه بدباشه اتفاقا خیلی هم خوب چون باعث میشه اون چرک و عفونت از بدنت بیاد بیرون واگ با چرک خشک کن جلوشو بگیری درآینده اونا جمع میشه و تبدیل به سینوزیت یا میگرن خفیف میشه 

اگ خاستی ازاین شرایط بیای بیرون آموکسی کلاو یا آموکسی سیلین بخور خوب میشی 

برای جلوگیری از تشدید سرفه خلطی شربت اکسپکتورانت براتون خوبه

بردمش دکتر سری اول گفت سرماخوردگی هست کامل چک کرد اتفاقا و چون ویروس بود آنتی بیوتیک نداد بعد یک هفت ...

خیلی ها دچار این ویروس شدن اول با س فه و آبریزش بعد چندین روز عفونت گلو گوش چون درست تشخیص داده نمیشه

خیلی ها دچار این ویروس شدن اول با س فه و آبریزش بعد چندین روز عفونت گلو گوش چون درست تشخیص داده نمیش ...

نمیدونم فقط خیلی سخت بود تا الان اینجوری تب نداشت سری اول که گرفتم دقیق ۴۰/۵ بود از مدرسه اومده بود 🤦‍♀️