2777
2789

ما ۷ تا بچه ایم پدر مادرم ۲۵ ساله ازدواج کردن حقوق پدرم ماهی ۴۰ میلیونههههههه

9نفر بودیم توی یه خونه ۶۰ متری زندگی میکردیم ماشینم نداشتیم مثل قدیمی ها یعنی هر چی از بدی این خونه بگم کم گفتم بابامم یه ادم شکاک و غرغرو همش به مامانم تهمت میزنه مامانمم از دستش دیونه شده و چندین بار دست به خودکشی اورده و مااز بچه تا بزرگسالی در حال دیدن چنین صحنه هایی بودیم بابام تا ۱۹ سالگی کتکم میزد نتها منو بلکه خواهر ۲۲ سالمو کلا بدون دلیل یا با دلیل کتک میزد بخاطر فرار از خونه شوهر کردم بابام ۳ سال پیش ۱۰ میلیون بهم جهیزیه داد حتی یه گرم طلا از خونه پدرم نبردم چون نداشتم اصلا فقط دوسه تیکه ظرف بردم برا جهیزیم  واسه شوهرمم یه حلقه ۴ میلیونی ساده ساده خرید منم با غروری شکسته رفتم سر زندگیم توی خانواده پر تنش و عصبی بزرگ شدم🫡 فاصله خونه من با پدرم اینا ۲ ساعت بود توی این ۳ سال فقط ۲ بار اومدن میگفت کرایه ها گروننن من عین بی کس و کارا بودم مثلا وقتی ازدواج کردم میگفتم بابا شوهرم پول نداره دستش خالی شده یه مقدار پول میفرستی برام تا بعد  ۱۰۰ هزارمیفرستاد 😐مشکلم اینه شوهرم اوردم خونه پدرم و ولم کرد رفت

الان ۵ روزه اینجام از دست خانوادم کلافم بابام همش توی بشقاب هامون نگا میکنه ببینه چقد غذا میخوریم اتاق نداریم که من حتی بخوام فکرکنم ببینم جدا شم یانه یا اینقد دلم برا شوهرم تنگ میشه حتی نمیتونم گریه کنم از بیقراری تا صبح بیدارم قایمکی بلندمیشه ببینه من تو گوشی ام یانه یهو داد میزنه همی کارا رو کردی شوهرت ولت کرد ساعت ۴ صبحه توی گوشی خب من حالم خوب نیست باید یجوری خودمو سرگرم کنم یا به داداشام میگه اذیتش نکنین مهمونه🥲 اخه من دختر این خانوادم چون ۳ سال نبودم شدم مهمون؟؟؟  کلافه ایم از دستش مطمئنم طلاقم بگیرم از دستش نمیتونم نفس راحت بکشم حتی بیرونم بعید میدونم بزاره چه خاکی به سرم بگیرم توی تاپیک هامم مشکلاتم با شوهرم هست🫠

نمیخوام از دستم ناراحت شیمن جات بودم با زورم شده برمیگشتم خونه خودم

شوهرم سراغی ازم نگرفته بخدا با بدترین حرفاش و رفتاراش ساختم که برنگردم ولی شوهرم بزور اوردم🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم سراغی ازم نگرفته بخدا با بدترین حرفاش و رفتاراش ساختم که برنگردم ولی شوهرم بزور اوردم🥲🥲🥲

برنگرد برای زندگی ایندفعه حواستو جمع کن

کسی که دم به دقیقه میگه برو ادم امنی نیست

برگرد زبانتو بخون خیاطی یاد بگیر ی کاری که بتونی از پس خودت بربیای 

مامان دوتا گل پسر

اگر فکر می‌کنی نیاز به مشاوره بیشتر داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من نکات کاربردی رو توی کانال به اشتراک می‌ذارم که می‌تونه بهت کمک کنه. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!