2777
2789
عنوان

اخه مهمونی برا 50 نفر و چند مدل غذا

1021 بازدید | 53 پست

ما دو هفته دیگه قراره مهمونی بدیم

عموها و بابام و اینا و عموها و بابای شوهرم و اینا

روی هم میشه 50 نفر

من قصدم ابن بود

چلو کباب بدم با دورچین گوجه و لیمو و ترشی کلم قرمز

با سالاد شیرازی

چون کباب خشکه با دوغ و نوشابه

برا میوه هم هندونه و طالبی

شوهرم خیلی مهمونیا رو سنگین میگیره

گیر داده ک مرغ سوخاری هم از بیرون میگیرم ی قرمه سبزیم درست کن

میوه هم موز و نوبرونه های بهار و تابستون

میگه اشکال نداره هر چقد خرج شد ما فرق داریم با بقیه

ولی ب نظر خودم برا اون تعداد ادم همین ی غذا کافیه

بقیش انگار میشه پز

ولی  از ی طرف مهمون اصلی بابام و عموهای خودمن

میگم این میخاد احترام بزاره جلوشو نگیرم

نظر شما چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرمه و کباب کافیه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

واقعاخرج بیخود اصرافه اصلابه حرف شوهرت گوش نده پولایی که میتونین سرمایه گذاری کنین میره پای چیزای الکی

همونیکه خودت گفتی عالیه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ولی مرغ سوخاری رو درک نکردم

یه فستفودی بین غذاهای سنتی 

اونم برا پنجاه نفر 

سالاد شیرازی هم نکن بجاش کاهو کن

شیرازی خیلی سخته برا اون همه ادم

کاهو سفرتم قشنگ می‌کنه راحت ترم هس

قلبم شکست ولی چشام باز شد

ولی مرغ سوخاری رو درک نکردمیه فستفودی بین غذاهای سنتی اونم برا پنجاه نفر سالاد شیرازی هم نکن بجاش کا ...

اخه سالاد کاهو خیلی خشکه

کباب ک تموم شه اون پلو از حلق ادم پایین نمیره ک 🤣🤣

بنظرم چلوکباب و دورچین سنگین تره واسه مهمونی ۵۰ نفره سالادشیرازی با چلو کباب جالب نیست زیتون پرورده و سالادفصل یا ماست وبادمجون و سبزی خوردن بهتره

الان فصل برگ مو هست میتونی دلمه هم درست کنی

اخه سالاد کاهو خیلی خشکهکباب ک تموم شه اون پلو از حلق ادم پایین نمیره ک 🤣🤣

به جاش دوغ ونوشابه هست بعدشم همه باسس میخورن سالادوخشکم نیست

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!