2777
2789
عنوان

از شوهرم و خانوادش متنفرم

134 بازدید | 9 پست

متاسفانه ما تو واحد بالاييشون زندگي ميكنيم شوهرم روانيم كرده همش ب خانوادش اهميت ميده ما بچه نداريم بش زنگ زدم بيا منو ببر بيرون اومده دنبالم رفته خاهرزاده و برادر زادها بي ادبشم برداشته منم بدون هيچ حرفي رفتم بالا خودش فهميد عصبي شدم اومدم دنبالم ك بيا بريم گفتم نميام...حتي خوراكي هايي ك خودم واس خودم ميگيرم برميدازه ميده ب اين بچهااا يا خاهراش اصن اينا ي بخش كوچيك از كاراشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایی چه بد منم خیلی بدم‌ میاد کسی بدون‌اجازه دست به وسایلام بزنه

اينقددد عصبيم دلم ميخاد شوهرم خفه كنم بش گفتم همش وسيله هام برميدارن قفل درو عوض ميكنم و كليدش حق نداري دس كسي بدي

خریتو همون موقعی کردیم که قبول کردیم باهاشون یه جا زندگی کنیم

من فکر میکردم بابت این قضیه شوهرم قدرمو میدونه

ولی باورت میشه میگه میخاستی قبول نکنی!

من قطعا به زوری یه مریضی بدی از دستشون میگیرم

من چند ساله وقتی بحثمون میشه از ترس اینکه اونا نشنون و نیان بالا وقتی حرصم میگیره فقط ساکت میشینم حرص میخورم

ببین کی دق مرگ بشم

خریتو همون موقعی کردیم که قبول کردیم باهاشون یه جا زندگی کنیممن فکر میکردم بابت این قضیه شوهرم قدرمو ...

دقيقا مشكل منمم هس ي شب ماهم بخث ميكرديم مامانش اومده  گوش وايستاده

اينقددد عصبيم دلم ميخاد شوهرم خفه كنم بش گفتم همش وسيله هام برميدارن قفل درو عوض ميكنم و كليدش حق ند ...

هر جور شده شوهرتو راضی کن جا به جا بشین حتی خونه کوچیک تر و محله پایین تر 

تا اونجا باشی همین اش و همین کاسه