من برا عروسیم خانواده همسرم میگفتن باید حجاب داشته باشی اما خودم دلم میخواست شنیون کنم و حجاب نداشته باشم تو تالار و همسرمم میگف هر طور خودت دوست داری خلاصه مادر شوهرم اومد گف تورو خدا ما ابرو داریم بیا حجاب کن گفتمش مادر من ،من ک نمیخوام بیرون تالار بدون شنل بمونم اما تو تالار نمیزنم گفت الان بقیه با گوشی فیلم میگیرن و ... پیش همه تعریفتو دادیم نزار بگن عروسشون فلان و بهمان خلاصه من مقاومت کردم خیلی رو مخ شوهرم راه رفتن اما بازم پشت من بود شوهرم خلاصه عروسیمونو گرفتیم منم تو تالار راحت بودم زدیمو رقصیدیم بیرونو تالار شنل زدم اما خانواده همسرم هنوز میگن چرا نزدی و ناراحت شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانواده همسرت خیلی حساس هستن که به نظر من این حساسیت اشتباهه چون اصلا مختلط نبوده
همین بعد مثلا کسی میاد خونشون میان ب من میگن فلان لباستو نپوشی و .... من خودم با حجابم ینی کلا معتقدم ب حجاب اما کفری میشم تعیین میکنن برام مادر شوهرم ۶۰ سالشه نمیشه زیاد جیزی بگم فقط حرص
همین بعد مثلا کسی میاد خونشون میان ب من میگن فلان لباستو نپوشی و .... من خودم با حجابم ینی کلا معتقد ...
مادرشوهرت همسن مادرشوهر منه اون 70 سالشه البته ولی ازاول تو مهمونی ها همش میگفت چرا اون لباس که ما برات خریدیم یا اون لباس که دوختم نپوشیدی نمیدونی چقدرم زشت بود لباس هاش که برام دوخته بود هربار یک لباس جدید میخریدم کلی گردنم بود بازم غر میزد ولی الان بعد یکسال دیگه ول کرده فکرکنم چون اول عروسیم بود بیشتر براش مهم بود حالا هم غر میزنه چرا بچه نمیارید
به نظر میاد که برای خودت تصمیم گرفتی، اما فشار از طرف خانواده همسرمم روش بوده. در نهایت اگه شوهرت پشتت بود و خودت راحت بودی، مهم اینه که احساس خوبی از تصمیمت داشتی. حالا که همه چیز تموم شده، بهتره که از این به بعد با خانواده شوهرت راحتتر صحبت کنی و بیشتر توضیح بدی که چرا این تصمیم رو گرفتی. همه چیز بالاخره درست میشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!