2777
2789
عنوان

خاستگارم معلمه چی بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 69 پست

من باشم نمیرم جنس نیستم ه برم بپسندنم اون موقع شاید به خودشون زحمت دادن یه توک پا اومدن خونه درویشیمون
ولی تو میخوای بری لباس تایستونه همون شومیز کتی ها با شلوار جین و شال
مونده به اعتقاداتت من لباسام کوتاهه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باش ک مجبور نشی بعد تقش بازی کنی عرجوری راحتی، ممکنه بع  بگه چرا مثل اول تیپ نمیزنی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
وای تورو خدا ضایع نکنیااااتابلو بازی در بیارییه لباس معمولی و اونایی ک روزمره و همیشه میپوشی بپوشبع ...

ممنونم عزیزم

به نظرتون کلا با حجاب باشم؟

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

حمام برو 

شیو کن دستتو  . ی مشت مو نداشته باشه

صورتتو اگر اصلاح میکنی اصلاح کن تمیز بشه

یکم آرایش کن ملیح باشه

بوی خوب بده

لباس ست و مرتب 

لبخند ملیح

زیاد حرف نزن

با ادب باش

چرت و پرت نگو 

موهارو  هم مرتب کن 

مسواک یادت نره

ناخونات رو هم لاک بزن  یامرتبشون کن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه ها کافیه فک کنم اسی رفت لالا

نه دارم میخونم🤣

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

دختر گل، الان ديگه مثل قبلا نيست 

چرا بايد بري خونه يه نفر ديگه،؟؟

قطعا عكست رو از طريق خانواده خالت ديدن، شرايطتت هم ك ميدونن

ميتونن رسما زنگ بزنن خواستگاري كنن و بيان خونتون

اين چ مسخره بازيه ك دختره نفهمه!

من تو چنين موقعيت مشابه اي قبل عيد قرار گرفتم با احترام نرفتم 🙂خيلي زشته بنظرم

برا كسايي ك گفتن تو نفهمي ميخان بيان اناليزت كنن داري شور ميزني چي بپوشي؟!

چرا این مدلین

خوب عین آدم قشنگ تر و تمیز بیان خواستگاری همدیگه رو پسندیدن که مبارکه نپسندیدین هم فبها،،این کارا چیه ملت واسه اینکه پول ی جعبه شیرینی و دسته گل نده چیکارا که نمیکنه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

بستگی به استایل خودت داره عزیزم

یکی هست می‌ره خونه خالش همیشه با مانتو و شلوار و روسری یکی با کت و شلوار، یکی هست با بلوز و دامن و شال

ببین استایل خودت چیه فقط لباس ساده و شیک بپوش

ممنونم عزیزمبه نظرتون کلا با حجاب باشم؟

ببین یه چیزی همین اول آویزه گوشت کن عزیزم هرجوریییییی که هستی و دوست داری تا ابد باشی ، توی دیدار اول و خواستگاری همون‌طور ظاهر شو وگرنه بعدا میگه من اولین بار اونطوری دیدمت که.

اگه خودت باحجابی خب اولین دیدار هم باحجاب باش 

2790
2778
2791
2779
2792