2777
2789
عنوان

خاستگارم معلمه چی بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 69 پست
چرا این مدلینخوب عین آدم قشنگ تر و تمیز بیان خواستگاری همدیگه رو پسندیدن که مبارکه نپسندیدین هم فبها ...

قربون دهنت

تا رسم بود دختر باید قبول میکرد

الان پسرا باید بیان و بپسندن 

الله و علم

💙                                                                   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا این مدلینخوب عین آدم قشنگ تر و تمیز بیان خواستگاری همدیگه رو پسندیدن که مبارکه نپسندیدین هم فبها ...

الان یه شیرینی نیم کیلویی و ۳ تا شاخه گل شاید بشه ۵۰۰ یا ۶۰۰
یعنی انذازه ۵۰۰ ۶۰۰ برای دختر مردم ارزش قایل نیستن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

فک کن باید خودتو اماده کنی که ببینم شازده بپسندت یا نه ..!دلیل اینکه میگیم ازدواج سنتی نههههههه همین ...

نه خب منم ایشونو ندیدم اگر اوکی بودیم و از هم خوشمون اومد چند ماه میریم تو رابطه و مشاوره اگر بهم خوردیم جدی میشه سنتی های ما اینجوریه

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
ممنونم عزیزمبه نظرتون کلا با حجاب باشم؟

گلم من اگر جای تو بودم اون سبک پوششی ک همیشه دارمو میپوشیدم

نه از خودم در میومدم تابلو بازی بکنم ک مثلا طرف بفهمه ک خبر داری

نه اینکه بگم محجبه باشم منو بپسنده

بله پوشس همیشگیت رو داشته باش

ولی شیک و مرتب

اونا میان به حرکات و حرف زدن و کلیاتت نگا کنن 

نه خب منم ایشونو ندیدم اگر اوکی بودیم و از هم خوشمون اومد چند ماه میریم تو رابطه و مشاوره اگر بهم خو ...

برید تو حیاط زنگ تفریح 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

نه خب منم ایشونو ندیدم اگر اوکی بودیم و از هم خوشمون اومد چند ماه میریم تو رابطه و مشاوره اگر بهم خو ...

عزیزم انشالا خوشبخت بشی ❤️❤️❤️

💙                                                                   

شما خودت خونه زندگي داري، خانواده داري

چرا بايد بري خونه خالت ك ببينن تورو؟!

چهره هاي همو با عكس ميتونين ببينين ك اگه از لحاظ چهره و شرايط كلي اوكي بودين، بيان خونتون برا اشنايي

بنظرم اصلا كار زيبايي نيست

دختر گل، الان ديگه مثل قبلا نيست چرا بايد بري خونه يه نفر ديگه،؟؟قطعا عكست رو از طريق خانواده خالت د ...

نمیدونم واقعا من اصلا آیت چیزا رو بلد نیستم

مطمعنم پسر عکسمو ندیده

و منم ایشونو ندیدم اصلا

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            
قربون دهنتتا رسم بود دختر باید قبول میکردالان پسرا باید بیان و بپسندن الله و علم

دقیقا امروز فردا میبینی دختر میره خواستگاری پسر،،ما یکی از فامیلامون دختره مهندس بود رفته بودن آدرس دفترش رو بگیرن که مثلا از دور آنالیزش کنن بعد طرف به دختره گفته بود تا ازش اجازه بگیره که آدرس دفتر رو بده به اینا یا نه دختره هم‌گفته بود بهشون بگین من قصد ازدواج ندارم،،دختره اینقدر ناراحت شده بود،،دختر باید خودش رو دست بالا بگیره

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

الان یه شیرینی نیم کیلویی و ۳ تا شاخه گل شاید بشه ۵۰۰ یا ۶۰۰یعنی انذازه ۵۰۰ ۶۰۰ برای دختر مردم ارزش ...

اصلا بگو یک تومن،لعنتی میخوای عروس ببری بلانسبت اسی سیب زمینی که نمیخری

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

فک کن باید خودتو اماده کنی که ببینم شازده بپسندت یا نه ..!دلیل اینکه میگیم ازدواج سنتی نههههههه همین ...

خب موافقم باهاتون

ولی قرارم نیس کل عالم مدرن ازدواج کنن

خب به هر حال باید یه بهونه ای برا اشنایی ادما باشه

شاید سنتی از هزاران نفر ک دوست بودن خوشبخت شه و یا حتی برعکس

اونطور ک بهمون گفتن و شمارو نمیدونم من خانواوم بشدت مذهبین و نمیگنجه تو مغزشون کسی مدرن ازدواج کنه میگن کوچه خیابون و لات و فلان...

ولی خب اوناعم شاید از هزار تا سنتی خوشبخت شدن

نمیدونم واقعا من اصلا آیت چیزا رو بلد نیستممطمعنم پسر عکسمو ندیدهو منم ایشونو ندیدم اصلا

خب ما داريم بهت ميگيم ديگه

خيلي محترمانه ب خاله بگو خاله لطفا عكس بنده خدارو بهم نشون بده

اگه پسنديدم، تشريف بيارن خونه جهت اشنايي

اينجوري من بخوام خودمو به بي خبري بزنم پاشم بيام خونتون، اصلا درست نيست

خدايي بلند شي چيتان پيتان كني بري

اونا بيان ببينن نپسندن برن

حالت گرفته نميشه؟!

2790
2778
2791
2779
2792