2777
2789
عنوان

مشکل پسرم

188 بازدید | 15 پست

سلام پسرم ۵ سالشه الان تازه به حرف افتاده و خیلی حرف زدنش بهتر شده اما هنوزم عقبه پیوسته گویی نداره نه اینکه لکنت داشته باشه اتفاقا همه جمله هاش واضح هستن همه میفهمن‌ میگه چی گفتار درمانی واسه ارزیابی هم بردمش ولی گفت نیازی نداره خودش راه میفته تا کلاس اولش چون درک داره و اینکه دایره واژگانش‌ کامله همه حروف رو میگه و میدونه حتی سوال میپرسه کنجکاوی‌ هم میکنه هر کی زنگ میزنه میگه کی بود چی گفت میخواد بدونه با بچه ها هم ارتباطش‌ خوبه دوسشون‌ داره بازی میکنه باهاشون‌ نقاشی میکشه تا ۲۰ میشماره تا ۱۰ مینویسه‌ اشکال هندسی رو میکشه کتابهای کودک باهوش من حواستو جمع کن همه رو عالی انجام میده قصه کوتاه هم تعریف میکنه یادگیریشم‌ عالیه و حفظیاتش‌ بازی قائم موشک،دکتر بازی، مغازه بازی هم میکنه،گل یا پوچ‌ و ... 

مشکل من الان فقط روون‌ حرف زدنشه و پیوسته گوییش‌ که پشت سر هم و سریع حرف میزنه خودم میخوام تو خونه باهاش کار کنم حالا سوالم اینه چنين تجربه‌ایی داشتید، یا دیدید اطرافتون این مورد رو که خوب شده باشه؟

خیلی فضولم‌ هست درباره همه چی نظر میده چه لباسی بپوشید‌ یا اینکه موهاتون‌ باز باشه یا این مدلی نبند موهاتو و....

امشبم‌ گیر داده بود به باباش چرا شناسنامه من عکس نداره منم میخوام عکس داشته باشه ولی مال تو داره😅🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه الان؟😅

۱۳ سالشع خیلی شیرین و قشنگه 

اصلا غصه نخور وقتی گفتاردرمان گفته مشکلی نیس اعتماد کن و به اطرافیانم اهمیت نده 

ربطی به هوش اینا هم نداره 

دختر عموی من خیلی باهوشه و همیشع رتبه میاره

بزار حرف بزنه میگی بسه دیگه کم حرف بزن 😂

اینا ورژن شیطون و پر حرفشون رو دیر رو میکنن 

خدا برات نگهش داره

سلام عزیزم موز و تخم مرغ رو حذف کن از وعده های غذایشش بهش آب انار شیرین رب انار و اینا بده خیلی براش ...

واقعا؟

تخم مرغ زیاد میخوره یکسره میگه تخم مرغ نارنجی میخوام یعنی با رب گوجه😅😑

۱۳ سالشع خیلی شیرین و قشنگه اصلا غصه نخور وقتی گفتاردرمان گفته مشکلی نیس اعتماد کن و به اطرافیانم اه ...

والا اینقدر غصه میخورم پیر شدم کارم همش شده گریه میگم یعنی خوب میشه که برسه تا کلاس اولش😭

سلام خداقوت پسرم چهارسالشه مشکل یبوست داره دکترگفته انارنخوره ،لکنت زبان داره چکارکنم ؟کوچیک بوددقیق ...

این تجربه های کاربرهای کانال درمانی حاج آقا حسینی هستش خیلیا گفتن با حذف تخم مرغ و موز مشکل صحبت کردن بچه هاشون حل شده

والا اینقدر غصه میخورم پیر شدم کارم همش شده گریه میگم یعنی خوب میشه که برسه تا کلاس اولش😭

درکت میکنم هرچقدم بگن خوب میشه بازم عصه میخوری میفهممت

ولی بسپارش به خدا نگران هم نباش امار بچه های این مدلی خیلی زیاده و روند طبیعی هست