2777
2789
عنوان

پیشکسوت های بی رحم دنیای فوتبال

90 بازدید | 6 پست

بچه ها میدونید علی بیرانوند میره فسخ میکنه با پرسپولیس پشیمون میشه علی پروین دارو دستش میگن بیرانوند راه ندین نزارید دیگه بیاد تو باشگاه بیرانوند که ۶ سال تو پرسپولیس قهرمان شدن و دروازه بان این تیم بوده میدونید سال ها پیش مهدی هاشمی نسب میگه یکمی پول منو زیاد کنید علی پروین که اونموقع سرمربی بوده گفته طلا هم باشه نمیخوامش هاشمی نسب میگه من اصلا پول نمیخوام بزارید بمونم ولی پروین نمیزاره و هاشمی نسب که دیگه نمیتونه بره خونه نشین شه میره استقلال خوب این پروین چطوری میخواد جواب خدا رو بده این همه فوتبال بقیه رو داغون کرده خصوصا محبوبیت بیرانوند ازش گرفته کاری کرده ۹۰ دقیقه به بیرانوند فحش ناموس دادن کاری کرده مردم از بیرانوند متنفر شدن بعد همین آدم میاد میره سرمربی خارجی میاره ۲۰۰ میلیارد بش میده اینا چی از جون فوتبالیست ها میخوان چرا آدم های ظالم همیشه رئیسن

پروین تو آقای قاضی فکر کنم نشون داد که کلی پرونده داره

اصلا آدم کثیفی بعد میدونی از چی عصبی شدم رفتن باهاش مصاحبه کردن خبرنگارا گفتن  هاشمی نسب گفته من پروین حلال نمیکنم روزقیامت جلوشو میگیرم بعد گفت خوب حلال نکنه بزار یکیم با ما بد باشه این گوه از کجا وارد فوتبال شده بی شرف

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قدیما هم که جاش تو کاباره ها بودفتح الله زاده هم خیلی آدم دغل کلاه برداریه

اصلا مسئولین استقلال پرسپولیس کثیفن بیرانوند محبوب شده بود نتونستن ببینن انداختنش بیرون

اصلا آدم کثیفی بعد میدونی از چی عصبی شدم رفتن باهاش مصاحبه کردن خبرنگارا گفتن هاشمی نسب گفته من پرو ...

البته بیرانوند خودشم مقصره تا حدودی

هی فسق میکرد که قیمت رو ببره بالا یا خیلی کری میخوند  با پیش کسوتا

ولی خب این حقش نبود

البته بیرانوند خودشم مقصره تا حدودیهی فسق میکرد که قیمت رو ببره بالا یا خیلی کری میخوند با پیش کسوت ...

اره خوب این بی سیاستی بیرانوند میرسونه بیرانوند خودش باجنبه بود فکر می‌کرد همه مثل خودشن