2777
2789
هر دو بالای همکف کلا ساختمون دو طبقه هر دو وسط شهر دسترسی بهتره متراژ هر دو یکی هست زیر بنا فقط وس ...

ببین پارکینگ یه آیتم مهمه

ولی خب رشد ملک بالاشهر یه چیز دیگه اس

واقعا سخته انتخاب

ان شاالله هر تصمیمی میگیری به خیرت باشه.

هرکدومو میری توش شادی و سلامتی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پارکینگ یه آیتم مهمهولی خب رشد ملک بالاشهر یه چیز دیگه اسواقعا سخته انتخابان شاالله هر تصمیمی م ...

ممنون عزیزم نظر خودم رو بالاشهر هستش چون بنظرم بعداً راحت تر فروش می‌ره و کوچه پهن و خلوتی داره میشه ماشین گذاشت دم در نهایت دوربین بزاری 

فقط پارکینگ

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ی ملک ضعیف تو ی موقعیت قوی همیشه بهتر از ی ملک قوی تو ی موقعیت ضعیفه.

بازم بستگی به راحتی خودت داره .ببین تو‌کدومش آرامش بیشتری داری .

من خودم مالک بودم خونم و رها کردم رفتم ی منطقه پایین تر مستأجری .اما روانم و نجات دادم .

چرا ؟ مشکلت چی بود؟

تو ی ساختمون 5طبقه که مال پدر شوهرم بود و به 5تا پسراش یکی ی واحد داده بود.خودشم طبقه 4بود .خواهر شوهرم طبقه 5هر طبقه 2واحد بود .عملا من 18سال زندگی نکردم.دیگه تصمیم گرفتم برم مستأجری و ازین قوم نجات پیدا کنم