2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسانسور دارن هر دو؟

طبقه بالا یعنی طبقه چندم؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

اگه ماشینتون خوبه وسط شهر

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

کوچه بالاشهره جوری نیست که جا پارک داشته باشه؟

اره دیگه باید بزاری تو کوچه ماشین محله امن هست کوچه های پهن دوازده متری هست سر نبش هست خونه درب ورودی طبقه بالا کاملا مجزا هست

اره دیگه باید بزاری تو کوچه ماشین محله امن هست کوچه های پهن دوازده متری هست سر نبش هست خونه درب ورود ...

منظورم رو متوجه نشدی عزیزم

سوالم این بود که کوچه اون خونه جوری هست که بشه روش حساب کرد؟ بعضی کوچه ها همیشه پر هستن و جا پارک ندارن یا مثلا عرض کمه یا.....  

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

دسترسی؟متراژ؟تعداد واحدا؟فقط بالاشهر و پایین شهر موندی؟

هر دو بالای همکف کلا ساختمون دو طبقه هر دو  وسط شهر دسترسی بهتره  متراژ هر دو یکی هست زیر بنا فقط وسط شهریه متراژ پارکینگ اضافه میشه بهش بالا شهر پارکینگ ندارع