2777
2789
عنوان

خانم ها 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 23 پست

توهم خوشگل کن آرایش کنه با لبخند جوری که چشماتم بخند براز پروفایلت یا هر وقت میری دادگاه بزار بسوز حس کنه تو هم بهت خوش میگذاره و خوشحالی مرذا خیلی رو این مسائل حساس هستن بعد چند جلسه همش میخواد بهت تیکه بندازه تا خودش رو  آروم کنه اون وقت تو از حال بدش لذت ببر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه سرکار رفتن الکیه اگه بتونه خودش عقلش میکشه

عزیزم الان اکثر خانوما میرن سرکار و صرفا ی پیشنهاد بود 

منو نخوری🤣🤣🤣🤣

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

پول دارم اما کارم رو خریت کردم گذاشتم کنار اشتباه الانم میگم پولم رو بذارم شاید بتونم خونه ای چیزی ب ...

زندگی در جریانه عزیزم ب فکر آینده باش

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

پول دارم اما کارم رو خریت کردم گذاشتم کنار اشتباه الانم میگم پولم رو بذارم شاید بتونم خونه ای چیزی ب ...

به درک اگه تموم شده اصلا فکر نکن و پیگیر نباش وقتی دنبالش میری یعنی تموم نشده جز ناراحتی برای خودت چیزی نداره

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀