2777
2789
عنوان

خانم ها 😭😭😭

365 بازدید | 23 پست

من الان یک ماهه خونه ی مادرم هستم در حال جداییم علت جداییم هم اینه کا خیانتکار بود و تکرار می‌کرد و قسم میخورد که تو اشتباه میکنی با خیال آسوده غذا میخورد و رفتار می‌کرد حالا من زندگیم سیاه بود همش استرس با کی هست و در چه حدی باهمن کلا زندگیم با استرس بود اما الان رفتم تو بگی از برنامه های ایرانی دیدم عکس پروفایلش رو عوض کرده کاملا همه ی لباس هاش نو بود و مثل اینکه رفته بود مسافرت شهر دیگه ای بود خیلی حالم بده بی شرف من بیچاره دستم خالیه باید بدوو‌دنبال مهریه ام اگر بتونم قسطی ازش بگیرم اما اون معلوم نیست با کدوم سنده ای رفته مسافرت و خوشگذرانی 

خوب شمام برو سرکار خیلی شیک لباس نو مکان های جدید عکس بزار

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشیمون میشه ولی وقتی خیلی دیره 

🫂🫂خدا به دلت آرامش بده

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوب شمام برو سرکار خیلی شیک لباس نو مکان های جدید عکس بزار

پول دارم اما کارم رو خریت کردم گذاشتم کنار اشتباه الانم میگم پولم رو بذارم شاید بتونم خونه ای چیزی بگیرم باهاش مشکل من لباس نیست چون خودمم همیشه سروضعم به روز و مناسبه حالم از این بده که زندگیم رو خراب کرد الان برای خودش داره خوش میگذرونه 

مگه سرکار رفتن الکیه اگه بتونه خودش عقلش میکشه

اینقدرم بدبخت نیستم هم میتونم سرکار برم چون سابقه ی کاری دارم هم اینکه سروضعم به روز مرتبه اما حرصم از اینه که ی آدم چقدر بی شرف که زندگیم رو خراب کرد الان با سنده ها میره مسافرت و خوشگذرونی 

خدا ازش نگذره

مطمئنم که خدا هوام رو داره و اونم تقاص پس میده اما حالم بد شد که من ناراحت و داغون شدن زندگیم که خودم تو خراب شدنش مقصر نبودم اما اون داره خوش میگذرونه