2777
2789
عنوان

اسباب کشی اولمه با تجربه ها

301 بازدید | 15 پست

آخر ماه اسباب کشی دارم اولین باره تازه عروسم وسایلم نوعه 🙁تجربه هایی که فکر میکنین به دردم میخوره ممنون میشم بگید 

و اینکه اگر کار گر گرفتین یا جایی رو میشناسین ک راضی بودین معرفی کنید شماره بدین ❤️

کارتون موز بگیر روشون رو بنویس برای لباس پلاستیک زباله بزرگ بگیر 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتن بخر 

همه وسیله هات روزنامه پیچ کن

هررررچی میتونی تو ماشین جا بدی حتی شده صد بار بری و بیای جا بده تو ماشین خودتون ببر اونجا ک کمترین اسیب میبینه 

وسایل بزرگ هم پارچه بپیچ حالت ضرب گیر

اگه تهرانی تو اینستا سرچ کن اسبابچی بهشون زنگ بزن یه مشاور میاد خونه و وسايل رو میبینه بهت تخمین قیمت میده بعد تر و تمیز وسایلت رو جمع میکنن تر و تمیز کل وسایلت رو میچینن حتی تلویزون و ظرفشویی رو تست میکنن تحویلت میدن. حتی تو چیدن یکسری خانم هم میان کمک حتی تا کمد لباست هم پر میکنن برات

ظرفهای چینی و کریستالت رواگه جعبه شون رو نداری لای حوله های نو و لباس خونگی هات بپیچ و بزار تو کارتن،اینجوری با یه تیر دو نشون زدی

روی هرکارتن بنویس مال کجاست

مثلا آشپزخونه یا خواب 

اینجوری هر کارتن رو میزاری محل خودش 

اگه قراره چیزی رو بشوری همین الان بشور و به خونه ی جدید موکولش نکن

ظروف چینیی مث بشقاب و زیر دستی و نعلبکی اینار و شش تا شش تا دسته کن و با چسب پهن دورشون بپیچ که کوچیکترین تکونی نخورن و بعدش روزنامه پیچ کن .اگه تک تک بخوای روزنامه پیچ کنی وقت گیره ولی اینجور که گفتم هم احتمال شکستنشون صفره و هم کارت سریعتر تموم میشه و هم کمتر تو جعبه جا میگیرن .من واسه اسباب کشیم ایینکارو کردم مث تو اسباب کشیی اولم بود .دخترعمم چون خدای اسباب کشی  بود این روشو بهم یاد داد و واقعا عالی بود اصلا تلفات نداشتم بعد

ک ه اومدم خونه ی جدید همشو باز کردم تو کابینت چیدم ولی قبل عید دوباره رفتم چسب پهن خریدم نصف ظروف چینی و کریستالایی که استفادم اصلاااا نمیشد همینجور چسبکاری و تو کارتن گزاشتم .بردم تو یه اتاق خوابی که بلااستفاده است.من خیلی چینی و کریستال دارم هم سرویس کاملشو خریده بودم از هر دو و هم اینکه از هرکدوم مث شیرینی و میوه خوریو اجیل خوری و......تکی هم خریده بودم و هم اینکه مادرسوهرمم هر سری یه تیکه کریستال چک بوهیمیا بهم هدیه میداد .و سوای اینا از ظروف وارمردار هم سرویس کاملشو دارم هم استیل های نگین دار هم چینی .خیلی خیلییییی چینی کریستال دارم .سه دست سرویس چینی کامل دارم .بعد از همونا دوبارع جدا جدا .

۲دست سرویس کریستال کامل بعد از هرکدوم تکی 

هرجای خونمو باز میکردی کریستال و چینی و منم دستم به شکستن عالیه ....خیلیاشو ناقص کردم حیفشون کردم.خیلی از چینیامو لبه هاشو پروندم مخصوصا فنجونارو .خلاصه خیلی خرابی ببار اوردم .تو اسباب کشی هیچ تلفاتی نداشتم ولی بعد اسباب کشی موقع چیدن انقدرررر شکوندم .یا موقع تمیزکاری امکان نداشت  یه چیزی  نشکونم .یه ست لیوان کریستال داشتم خیلی خوشگل از شش تا فقط یکدونش مونده بود چندشب پیش همونم از دستم افتاد،شکست شوهرمم بیخبر از قبلیا که شکوندم گفت آخ چه حیف شد ناقص  شد گفتم نه ناراحت نباش این اخریش بود که بهتر همینم شکست تموم شد   توهم گوش بحرفم کن ظرفاتو دسته دسته کن با چسب دورش محکم بپیچ بعد روزنامه پیچ یا ازین  پلاستیکای پفکی هست بتونی متری بخری اونارو بپیچ و رو هر جعبه حتما بنویس چیارو توش  گزاشتی که اگه خونه ی جدیدنم مستاجری جعبه هایی که توش لوازمی هست که استفادت نمیشه رو باز نکنی اصلا و با جعبه بزار تو کابینت یا تو کمد دیواری یا انباری و اگه سرویس چینی و کریستالات کامله وزیاده از هرکدوم مث بشقاب زیر دستی لیوان و فنجون به تعداد شش تا یا به اندازه ی تعداد خانواده اتون حساب کن نسبت به کم جمعیتی یا پرجمعیتی  چندتاشو از کارتن ددر بیار و بقیشو بزار تو کارتن بمونه .همین تعدادم از الان جدا  کن و رو جعبه بنوبس مخصوص مهمان که بدونی کدومه و با بقیه قااطی نکنی.که واسه اسباب کشی بعدیت نخوای دوباره جعبه بزنی خودتو خسته کنی ..

ایشالا بسلامتی هم بری خونه ی جدیدت

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

در یخچال و لباسشویی و ظرفشوییتم چسب پهن بزن که باز نشه .خیلی از لوازمت که شکستنی نیست هم میتونی تو یخچالو  لباسشویی بزاری .بارتو سبکتر کنی .واسه لباس هاتم کاور لباس عروستو داری؟؟؟من واسه خودمو به مزون پس ندادم و ازش خریدم و تمام لباسای مجلسیمونو و لباسای مهمونیمونو و کت شلوارای شوهرمو گزاشتم تو کاور لباس عروس .دیدی دیگه چقدرررر بزرگه .کلی لباس توش گزاشتم .اگه لباستونم زیاد نیست .میتونی رخت خواب بالشتتونو تو کاور لباس عروس بزاری تشک هارو همینجور باز بزاری توش روی هم .لحافتونو .اگه جا داشتی هم پتوهاتم که تو کاوره هم میتونی بزاری توش .کاور لباس عروش خیلییییی جادارو باحاله .فکر کنم فقط به عقل من رسیده بود بخرمش از مزونه واسه اسباب کشی .فکر کنم مزون ها بفروشن بری بخری عالیهههه همیشه هم بدردت میخوره .

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

دکوریات که  خیلی ظریف و حساسن به ضربه .تابلوهات که قیمتین و آینه شمعدون و تلویزیونتونم با ماشین خودتون ببرین .کلا چیزایی که نمیشه جعبه زد و امکان شکستنش هست و گرونه حتما با ماشین خودتون ببرین .در فرر گازتم چسب بزن تو همون فر گاز هم میتونی وسیله بزاری .راستی قبل جعبه زدن تمام ظروف و لوازماتو تمیز کن خاکشو بگیر همه چیو تمیز ببر خونه ی جدید 

نگو میبرم اونجا تمیز میکنم الان حسش نیست .برعکس الان هرطور شده تمیز کن که بعد اسباب کشی حسابی خسته ای و واقعا سخته بخوای تمیز کنی و بچینی .اگه پرده و فرشاتم کثیفه ۲.۳روز قبل اسباب کشی بده قالیشویی و ادرس خونه ی جدیدنو بده که همزمان با رسیدنتون خونه ی جدید واست تمیز بیارن که پهن کنی .پرده و پتوهای استفاده کرده هم  بده خشک شویی بشورن تو خونه ی جدید بری بگیری .حتی ملافه و رو بالشتی و روتختی و روتشکی و رو بالشتی همه رو سه چهار روز قبل اسباب کشی بشور که کلا خونه ی جدید تمام وسیله هات تمیز و شسته شده باشه .من خودم همینکارو کردم .حتی گازمو شستم  یخچالمم حسابی  قفسه هاو شیشه هاشو با  وایتکس شستم  ماشین ظرفشویی لبایشوییم همینجا رسوبگیرری کردم و بیرونشو با وایتکس برق انداختم و دراشونو چسب پهن زدم و تمیز کردم برق انداحتم .تمیزکاریارو خونه ی قدیمی انجام دادم بعد اسباب کشی راحت بودم .فقط قبل  اسباب کشی حتما خونه جدیدو تمیزکاری حسابییی کن کابینتارو ظرفشویی و حموم دسشویی و سرامیکا و در پنجره هارو یه نفر کارگر مرد بگیر قشنگ تمیز کنه و مرد بگیر که زورشون بیشتره و بهتر کار میکنن .روز اسباب کشیم برو جلوتر از کارگرا خونه ی جدید که به کار گرها بگی کفشاشونو دربیارن بیان تو خونه که کف خونه رو تمیز کردین که اگه نگی با کفش،میان فاتحه ی خونه رو میخونن .بعد بخوای لابلای لوازم سرامیک یا پارکت تمیز کنی خیلی سخته و گربه شور میشه.راستی مبلات اگه کاور دارن کاورهارو هم در بیار بنداز تو ماشین بشور .من کاورامو صبح اسباب کشی ساعت پنج در اوردم شستم و تا اونا بیان قشنگ خشک شد  و مبلارو کاور کردم و نوی نو تمیز تمیز اوردن خونم .کارگرم اگه لوازمت زیادن چهار پنج تا بگیر که کلک کارو زود بکنن و زود تموم بشه اسباب کشیت .من واسه اسباب کشیم یه خاور گرفتم و یه نیسان که خاوره هفت تا کارگر گرفتم با راننده شدن هشت تا هر هشتت نفر کمک کردن خودم دست به هیچی نزدم نیسانم یه کارگر گرفتم که با راننده کمک کردن بار نیسان کتابهای کتابخونه و لوازم کلکسیونی شوهرم بود چون حساس بود روشون جدا نیسان گرفت  .خیلیم سریع لوازمو جمع کردن و لوازمامم بیمه کن .من بیمه کردم که در صورت اسیب خسارت بدن ولی دمشون گرم یه خط نیفتاد .حتی یخچالو ماشینامم نصب کرده بودن خودشون مبلامو قشنگ چیده بودن .میز نهارخوریمو چیده بودن حسابی حال داده بودن  .من اخه نرفته بودم جلوتر خونه ی جدید میخواستیم خونه رو تحویل بدیم مونده بودم ولی  .پدرشوهرم بالاسرشون بود خیالم راحت بود بابت همه چیز .اگه مشهد بودی همونارو بهت معرفی میکردم خیلی  کارشون درست بود یه سری لوازمم مث آبنما و اباژورهام که مجسمه ای بود و شکستنی و یه میزم که کارشده است پایه اش خیلی ظریف بود   و تابلو فرشم که نمیشد،کارتن زد  و خیلی حساس بودن و میخواستیم خودمون ببریم ولی غمشو دااشتیم چجوری تو ماشین جا بدیم 

دیدم برداشتن ببرن گفتم نه دست نزنین گفتن خیالت راحت اگه یه نقطه روشون افتاد هرچی خواستی بکن دمشون گرم خدایی نزاشتن اب تو دلم تکون بخوره .باربری هم خیلی مهمه .واسه قیمت پایین به هر باربری ای اعتماد نکن.بگرد اونیکه سابقش بیشتره و رضایت مشتری زیاد داره و معروفترع رو بزنگین بیاد .بعضی باربریا سهل انگارن کارگراش و داغون میکنن لوازمو 

اسباب کشی دوستم زده بودن تلویزیون بزرگشو شکونده بودن  و گردن نگرفتن یا خواهرشوهرم زده بودن یخچال سایدشو ضربه زده بودن رفته بود دااخل یه گوشش .واسع خواهرم کلی لوازم ریز و اسباب بازی پسرشو برداشته بودن .واسه مامانم که شمال خونه خریده بودن و بارشونو از مشهد فرستادن شمال و خودشون دیرتر رسیدن ولی سر لوازم اوردن دخترعموم و شوهرش بودن ولی بازم  پنکه و سرویس قاشق چنگال و شلنگ ۲۵متری حیاطو دزدیده بودن و مامانم اینا نفهمیده بودن 

پنکه رو  که سال بعد فهمیدن قربونشون برم ولی کیه که گردن بگیرع . 

با اسنپ چطوره؟ کامیون با کارگر بگیرم ؟

حتما باید کارگر بگیری اونم نه یکی ۲تا .حداقل ۳تا بگیر با راننده بشه ۴تا .اگه لوازمتم زیادع کارگر بیشتر بگیر .خودت بهیچ عنوان نمیتونی از پا درمیای .کارگرم کم بگیری واسع بردن یخچالو سرویسس چوب و ماشین ظرفشویی لباسشوییی  و اجاق گاز کم میارن .زودحسته میشن

حتما باید کارگر بگیری اونم نه یکی ۲تا .حداقل ۳تا بگیر با راننده بشه ۴تا .اگه لوازمتم زیادع کارگر بیش ...

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشیدی اره با کارگر حتما میگیرم لوازمم خیلی مهمه آسیب نبینه