دکوریات که خیلی ظریف و حساسن به ضربه .تابلوهات که قیمتین و آینه شمعدون و تلویزیونتونم با ماشین خودتون ببرین .کلا چیزایی که نمیشه جعبه زد و امکان شکستنش هست و گرونه حتما با ماشین خودتون ببرین .در فرر گازتم چسب بزن تو همون فر گاز هم میتونی وسیله بزاری .راستی قبل جعبه زدن تمام ظروف و لوازماتو تمیز کن خاکشو بگیر همه چیو تمیز ببر خونه ی جدید
نگو میبرم اونجا تمیز میکنم الان حسش نیست .برعکس الان هرطور شده تمیز کن که بعد اسباب کشی حسابی خسته ای و واقعا سخته بخوای تمیز کنی و بچینی .اگه پرده و فرشاتم کثیفه ۲.۳روز قبل اسباب کشی بده قالیشویی و ادرس خونه ی جدیدنو بده که همزمان با رسیدنتون خونه ی جدید واست تمیز بیارن که پهن کنی .پرده و پتوهای استفاده کرده هم بده خشک شویی بشورن تو خونه ی جدید بری بگیری .حتی ملافه و رو بالشتی و روتختی و روتشکی و رو بالشتی همه رو سه چهار روز قبل اسباب کشی بشور که کلا خونه ی جدید تمام وسیله هات تمیز و شسته شده باشه .من خودم همینکارو کردم .حتی گازمو شستم یخچالمم حسابی قفسه هاو شیشه هاشو با وایتکس شستم ماشین ظرفشویی لبایشوییم همینجا رسوبگیرری کردم و بیرونشو با وایتکس برق انداختم و دراشونو چسب پهن زدم و تمیز کردم برق انداحتم .تمیزکاریارو خونه ی قدیمی انجام دادم بعد اسباب کشی راحت بودم .فقط قبل اسباب کشی حتما خونه جدیدو تمیزکاری حسابییی کن کابینتارو ظرفشویی و حموم دسشویی و سرامیکا و در پنجره هارو یه نفر کارگر مرد بگیر قشنگ تمیز کنه و مرد بگیر که زورشون بیشتره و بهتر کار میکنن .روز اسباب کشیم برو جلوتر از کارگرا خونه ی جدید که به کار گرها بگی کفشاشونو دربیارن بیان تو خونه که کف خونه رو تمیز کردین که اگه نگی با کفش،میان فاتحه ی خونه رو میخونن .بعد بخوای لابلای لوازم سرامیک یا پارکت تمیز کنی خیلی سخته و گربه شور میشه.راستی مبلات اگه کاور دارن کاورهارو هم در بیار بنداز تو ماشین بشور .من کاورامو صبح اسباب کشی ساعت پنج در اوردم شستم و تا اونا بیان قشنگ خشک شد و مبلارو کاور کردم و نوی نو تمیز تمیز اوردن خونم .کارگرم اگه لوازمت زیادن چهار پنج تا بگیر که کلک کارو زود بکنن و زود تموم بشه اسباب کشیت .من واسه اسباب کشیم یه خاور گرفتم و یه نیسان که خاوره هفت تا کارگر گرفتم با راننده شدن هشت تا هر هشتت نفر کمک کردن خودم دست به هیچی نزدم نیسانم یه کارگر گرفتم که با راننده کمک کردن بار نیسان کتابهای کتابخونه و لوازم کلکسیونی شوهرم بود چون حساس بود روشون جدا نیسان گرفت .خیلیم سریع لوازمو جمع کردن و لوازمامم بیمه کن .من بیمه کردم که در صورت اسیب خسارت بدن ولی دمشون گرم یه خط نیفتاد .حتی یخچالو ماشینامم نصب کرده بودن خودشون مبلامو قشنگ چیده بودن .میز نهارخوریمو چیده بودن حسابی حال داده بودن .من اخه نرفته بودم جلوتر خونه ی جدید میخواستیم خونه رو تحویل بدیم مونده بودم ولی .پدرشوهرم بالاسرشون بود خیالم راحت بود بابت همه چیز .اگه مشهد بودی همونارو بهت معرفی میکردم خیلی کارشون درست بود یه سری لوازمم مث آبنما و اباژورهام که مجسمه ای بود و شکستنی و یه میزم که کارشده است پایه اش خیلی ظریف بود و تابلو فرشم که نمیشد،کارتن زد و خیلی حساس بودن و میخواستیم خودمون ببریم ولی غمشو دااشتیم چجوری تو ماشین جا بدیم
دیدم برداشتن ببرن گفتم نه دست نزنین گفتن خیالت راحت اگه یه نقطه روشون افتاد هرچی خواستی بکن دمشون گرم خدایی نزاشتن اب تو دلم تکون بخوره .باربری هم خیلی مهمه .واسه قیمت پایین به هر باربری ای اعتماد نکن.بگرد اونیکه سابقش بیشتره و رضایت مشتری زیاد داره و معروفترع رو بزنگین بیاد .بعضی باربریا سهل انگارن کارگراش و داغون میکنن لوازمو
اسباب کشی دوستم زده بودن تلویزیون بزرگشو شکونده بودن و گردن نگرفتن یا خواهرشوهرم زده بودن یخچال سایدشو ضربه زده بودن رفته بود دااخل یه گوشش .واسع خواهرم کلی لوازم ریز و اسباب بازی پسرشو برداشته بودن .واسه مامانم که شمال خونه خریده بودن و بارشونو از مشهد فرستادن شمال و خودشون دیرتر رسیدن ولی سر لوازم اوردن دخترعموم و شوهرش بودن ولی بازم پنکه و سرویس قاشق چنگال و شلنگ ۲۵متری حیاطو دزدیده بودن و مامانم اینا نفهمیده بودن
پنکه رو که سال بعد فهمیدن قربونشون برم ولی کیه که گردن بگیرع .