2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم امشب ان شالله

120 بازدید | 16 پست

با مامانم بحث کردم سراینکه بین من و خواهرم فرق میذاره و رفتم تو اتاقم چندبار پشت سرهم محکم زدم تو سرم ..دم دستمم فقط قرص ویاس بود واسه بیش فعالی روانپزشک تجویز کرده ۶تاش مونده بود همزمان خوردم ..الان هیچ حسی ندارم 

خداکنه بمیرم نمیدونم چرا هیچیم نمیشه؟!!!

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

نممیمری، خیالت راحت

فرق نمیگذارن، جای دیگه حتما جور دیگه باشما برخورد میکنن

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه تا جایی که میدونم اگر چند بار تکرار بشه فکر کنم بستری شدن رو تجویز میکنن تو بیمارستان روانی

پس دیگه نکن اگر خواستی تا حرف بزنیم بگم چرا اشتباهه و شک ندارم قانعت میکنم

چرا همچین کاری کردیچقدر بی فکرین شمامادرت بعد این اتفاق ۱۰ سال پیر میشهپاشو برو دکتر سریع

بهتر قدرمو اون موقع بهتر میدونه...

دلم میخواد داغم به دلش بمونه

بهتر قدرمو اون موقع بهتر میدونه...دلم میخواد داغم به دلش بمونه

حس قربانی بودن نداشته باش تا بهت توجه کنن

کنترل رفتار داشته باش 

خواهرت چیکار میکنه که حس میکنی فرق میگذارن، اخلاقی چطوره؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

و اینکه تا جایی که میدونم اگر چند بار تکرار بشه فکر کنم بستری شدن رو تجویز میکنن تو بیمارستان روانیپ ...

دلسوز و مهربون و به فکر بقیه باشی تهش جات میشه بیمارستان روانی یا قبرستون دیگه

حس قربانی بودن نداشته باش تا بهت توجه کننکنترل رفتار داشته باش خواهرت چیکار میکنه که حس میکنی فرق می ...

خواهرم میخوره و میخوابه و میشه بچه خوبه خانواده

من کمک میکنم به خانواده و اعتراض میکنم به مفت خوری خواهرم و میشم مایه ننگ و آبروریزی خانواده...

دلسوز و مهربون و به فکر بقیه باشی تهش جات میشه بیمارستان روانی یا قبرستون دیگه

ببین برادر بزرگ منم خیلی ادم با گذشت و فداکاری هست و از جان مایه گذاشته برا هممون خصوصا برای یکی از خواهر برادرام

اماا خدا چنان براش ساخت یهویی

خدا تحمل ادمو میبینه بدون چم داشت خوبی کردن رو میلینه صبوری کردن رو .. شک نکن خدا حواسش بهت هست فقط خودت ناامید نشو و برای حرفاشونم یک گوشت در اون یکی هم دروازه 

هر چی میگن که باعث ناراحتیت میشه بگو به درک 

ی قانون به درک بزار برا خودت هر کی قصدش اذیت بود و حرف بیخود زد تو کار خودتو بکن و بگو من ترجیح میدم اینجوری بشه

خودت تنها دوست خودت هستی اینو یادت باشه حتی پدر و مادر هم شاید تو ی سری چیزا فداکاری کنن ولی تو اکثر مواقع بر اساس ذات ادمیزاد و کلا جاندارها ی خودخواهی هست که اولویت میشه خودشون