2777
2789
عنوان

ولی قبول کنین گربه های ما

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 60 پست
خدا پدرت رو بیامرزه یه دوتا وحشیش هم تو حیاط ما هستن نمیتونیم بیرونشون کنیم بیا ببرشون بیشتر دور هم ...

اگه با گربه های خودم کاری نداشته باشن بفرست بیاد😂😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم گربه داشتم عاشق بچه گربه ام تو داری ارزوی منو زندگی میکنی😥

اره جدی تو یه لول دیگه قشنگن اینا

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید
عزیز دلم کاش سوسیس کلا بهش ندینهمون گوشت مرغ بدون استخوان و ادویه بهش بدین❤️یا سفیده تخم مرغ آبپز

اخه دوست دارن دلم نمیاد ندم ولی چشم

بیشتر ببینید
گربه عشقه عشق :)))من گربم از دست دادم وقتی هنوز ی سالش نشده بودفقط بخاطر اینک 4 ساعت خونه تنهاش گزاش ...

چرا خب؟ من یه هفته مسافرت رفتم تنهاش گذاشتم.  دو سه بار هم پیش اومده.   یه کاسه غذای خشک و یه کاسه شیر بدون لاکتوز و آب و خاک تو پارکینگ گذاشتم. و رفتیم. مشکلی پیش نیومد خداروشکر

چرا خب؟ من یه هفته مسافرت رفتم تنهاش گذاشتم. دو سه بار هم پیش اومده. یه کاسه غذای خشک و یه کاسه ش ...

من ترسیدم ت خونه بزارمش بردمش پارکینگ ی خونه هم اونجا داشت وقتی نبودم نمیدونم چیزی گازش گرفته بود یا نیشش زده بود ک دقیقا از همون روز حالش بد شد دکتر هم بردمش گفتش ک نمیتونه دشوری کنه کلی امپول زده بهش و اینا شاید باورت نشه دقیقا در عرض دوروز نصفی از پادراومد

انقدرررر ک این تپل بود نازز بود از بچگی هم پیش من بود خودمم ب شدت وابستش شده بودم خیلی حالم بد شد هنوزم یادم میوفته اصلا اعصابم خورد میشه ://

بنظرم خیلی مراقبش باش خیلی 

میبینی ی گربه دیگ میاد گازش میگیره یا هرچی 

ضمنا گربه رو نمی شه با خودت ببری. استرس می گیره فرار می کنه. گم می شه

چرا نتونی ببری؟

من هر جا میرفتم میبردمش

بر واکسنش بر همه چی

خودش باکس داشت بااون میبردمش 

فقط اونروز نبردم ترسیدم بخاطر شارون سگ پسرعموم ی درصد ب این فک نکردم اگه بهش بگم خودش سگشو میبره :///

واقن راست میگن ی لحظه غفلت ی عمر پشیمانی

من ک دیگ دلم نگرفت گربه نگه دارم ب مامانم گفتم ت میخای نگه دار من دیگ نمیتونم ...

چرا خب؟ من یه هفته مسافرت رفتم تنهاش گذاشتم. دو سه بار هم پیش اومده. یه کاسه غذای خشک و یه کاسه ش ...

حتی همون روز ک مرد من میخاستم ی ساعت بعدش باز ببرم دکتر ک اگ لازم ببرمش سونو حتی لازمم نبود میبردمش ولی...

حتی همون روز ک مرد من میخاستم ی ساعت بعدش باز ببرم دکتر ک اگ لازم ببرمش سونو حتی لازمم نبود میبردمش ...

آخخخخی عزیزم درکت می کنم خیلی سخته. بالاخره تو زمانی که زنده بوده بهش رسیدگی کردی  ایشااله در زندگی خیرش رو ببینی.    تو چه می دونستی. ممکن بود خونه هم باشی این اتفاق براش بیفته.  از گشنگی و تشنگی نمرده که بگی تقصیر تو بوده ولش کردی.   حیوون متاسفانه خیلی وابستگی میاره. گربه هم خیلی ملوس و بانمکه.  خوش یُمن هم هست.  جای خالیش احساس،می شه. ولی مطمئن باش تقصیر تو نبوده.  یه جوری گفتی من جا گذاشتم با خودم نبردم  فکر کردم از گشنگی تلف شده

آخخخخی عزیزم درکت می کنم خیلی سخته. بالاخره تو زمانی که زنده بوده بهش رسیدگی کردی ایشااله در زندگی ...

اره خیلی سخته از روز اول پیشم بود هنوزم ک هنوزه اصلا گربه میبینم گریم میگیره

اره گربه خیلیییی نازه حالا دوست داری من عکس گربم میفرستم

ن عزیزم نمیدونم چیشد ک مرد از گشنگی اینا نبود