2777
2789
عنوان

ولی قبول کنین گربه های ما

429 بازدید | 60 پست

ولی قبول کنین گربه های حیاطمون با اینکه باعث شدن امسال دیگه سبزی اینا نداشته باشیم (بخاطرشون نکاشتیم) با اینکه باعث شدن یه طرف حیاطمون منطقه حکمرانی اونا بشه ولییییی اینکه یه چند تا موجود زنده اضافی دارن تو حیاط نفس میکشن باعث میشه زندگیمون خیلی بهتر از قبل باشه:) 

(لطفاً اگه مخالف گربه و نگه داشتنشتون هستین تاپیک را بدون حرف ترک نمایید)

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای وای شیرین عسلا دستتون درد نکنه واقعا🫂 

منم دوتا سگ کوچولو دارم ولی تو خونه هستن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ترک کردم

نمکدون 😒😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید
میشه ی موز بردارم بعد ترک نمایم

موزمون تموم شده سیب بدم خدمتتون؟

بیشتر ببینید

گربه عشقه عشق :)))

من گربم از دست دادم وقتی هنوز ی سالش نشده بود

فقط بخاطر اینک 4 ساعت خونه تنهاش گزاشتم 

اگ شرایطش داری و خیلی دوسش داری با خودت ببرش وقتی میدونی زیاد خونه نیستی

من بخاطر سگ پسرعموم نبردم خیلی پشیمونم درصورتی ک میدونستم اگه بگم سگشو میبره ی جا دیگ :///

تو کنکور داری پاشو برو درستو بخوننننن 

(امضات)

🩴🩴🩴🩴🩴

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌿 به قبرستان گذر کردم کم و بیش، بدیدم قبر دولتمند و درویش ... نه درویش بی کفن در خاک رفته، نه دولتمند برده یک کفن بیش🤍   برای اینکه به هدفم برسم میشه صلوات بفرستین؟🦋

از چه نظر گلم

ار همه نظر خیلی نازن حیاطمون رو از بی روحی درآورده اینو می‌دونی تنها نیستی هر موقع دلت میگیره میتونی بری پیششون و اونا هم تورو به کتفشون بگیرن بخندی بیای خونه😂

بیشتر ببینید