2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم از شوهرم تشکر کرده😂

823 بازدید | 44 پست

سه شب پیش مهمونمون بودن شام اومدن صبح دیدم پیام اومده خط شوهرم نوشته داداشم خوبی با زحمتای ما خیلی زحمت دادیم تشکر کرده😂 همیشه موقع دعوت کردن و .... با داداشش هماهنگ میکنه زنگ میزنه منم اینسری قصد دارم به شوهرش زنگ بزنم تشکر کنم😂😂

اره بهترین کار. همونجا سر سفره هم از همسرش فقط تشکر کن

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونا خواهر برادرن گلم توهم مگه با شوهر اون خواهر برادرین؟سرسفره ازهردوشون تشکر کن  خواستی دعوت کنی بگو شوهرت زنگ بزنه خواهرشو دعوت کنه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

کاری نکن که فک کنه تونسته اعصابت رو بهم بریزه 

بیخیال باش

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

امان امان از دست زن جاماعات

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

اونا خواهر برادرن گلم توهم مگه با شوهر اون خواهر برادرین؟سرسفره ازهردوشون تشکر کن خواستی دعوت کنی ب ...

مگه نباید آدم جایی میره با خانم خونه هماهنگ شه؟ کلا خواهرشوهرم این تیپیه اون سری هم رفتیم خونه شون کاپشن شوهرمو گرفت برد من مانتو مو درآوردم گذاشتم رو مبل دست نزد بهش

وا خب اونا خواهر و برادرن تورو چیکار به شوهر اون تو باید با داداشت هماهنگ کنی

من داداش ندارم ولی اگه داشتم میخواستم برم خونه اش یا دعوتشون کنم با خانمش هماهنگ میشدم

به رابطه خواهر و برادری هم حسودی میکنی؟؟؟!!!!

حسودی اینکه از آقای خونه تشکر میکنن! حسودی نیس میگم از خانم خونه تشکر میکنن اونه که مهمون میاد سرپا شام درست میکنه و کارای دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز