2777
2789
عنوان

شستن بچه با آب معدنی‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 48 پست
نه طبیعیه نه اسمش نگرانی

هم طبیعیه هم نگرانی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احمقن خب یه دستگاه آب تصفیه کن می‌خریدن هم میخوردن هم بچه رو میشستن

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

مگه چند وقته تو اینستا نمیبینی میگن از دستگاه تصفیه استفاده نکنید . شاید بیماری خاصی دارن که مجبور ...

خب دارن الکی بازار دستگاه تصفیه هارو خراب میکنن که بجاش خودشون و باند خودشون بتونن آب معدنی یا حالا هر چی که مورد نظر خودشونه رو به مردم قالب کنن

هر چی تو اینستا دیدی مگه درسته آخه

چرا دستگاه تصفیه چه مشکلی داره؟

نمیدونم . ولی خیلی زیاد میگن استفاده نکنید . ماهم داریم .

اوندفعه اب رو باز کردم  ابش تلخ بود. نمیدونم  چرا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

نگفتن برای مصرف خوراکی!!

هرچی بلاخره بچه اوله پدر مادر نگرانن 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

از اون آب شهری میخورن ولی برا ماتحت ضرر داره

خدایا شفا برای مردم ایران

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

مگه چند وقته تو اینستا نمیبینی میگن از دستگاه تصفیه استفاده نکنید . شاید بیماری خاصی دارن که مجبور ...

مشکلش چیه مگه؟

حتما اینا رو یه عده ساختن که آب معدنی هاشون فروش بره

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

مشکلش چیه مگه؟حتما اینا رو یه عده ساختن که آب معدنی هاشون فروش بره

نمیدونم . شاید داخل مخرن چندروزی نگه داشته میشه از اون باشه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .