2777
2789
عنوان

فاصله بچه اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 50 پست
تا قبل از مدرسه رفتن بچت اقدااام کن منه احمق بچم الان هشت سالشه و تازه تو فکر بچه ی دوم افتادم .ای ک ...

چرا بده من اینجوری دوست دارم

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
چرا بده من اینجوری دوست دارم

من به شدت رو درس پسرم حساسم یعنی از ساعت سه بعد از ظهر تا نه شب باهاش کار میکنم جوری که اصلا نمیتونم یه غلط کوچولو تو امتحانتش رو قبول کنم تمام امتحاناتش بدون غلط هست .خوب تمام وقتم صرف کار کردن با پسرم میشه حالا شما تصور کن یه بچه ی کوچیک هم داشته باشی واااقعا میشه اینقدر وقت گذاشت واسه درس بچه .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شدت رو درس پسرم حساسم یعنی از ساعت سه بعد از ظهر تا نه شب باهاش کار میکنم جوری که اصلا نمیتونم ...

خوب گلم زیاد حساس نشین روش که بتونه روی پای خودش بایسته

ولی اگه تو سن کمش دومی میومد الان استقلال داشت و مزاحمتون نمیشد

خوب گلم زیاد حساس نشین روش که بتونه روی پای خودش بایسته ولی اگه تو سن کمش دومی میومد الان استقلال د ...

دقیقا همین هست که شما میگید .آخه واسه این بچه خیلی سختی کشیدم قبل از پسرم باردار بودم و شش ماهگی اونو از دست دادم و زایمان زود رس کردم .وقتی برای بار دوم باردار شدم از اول بارداری تا آخرش رو همش اشک ریختم میترسیدم اینو هم مثل قبلی از دست بدم .واسه همین از همون بچگی حساس بودم نسبت بهش الان هم شده یه وسواس که دست از سرم برنمیداره .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
دقیقا همین هست که شما میگید .آخه واسه این بچه خیلی سختی کشیدم قبل از پسرم باردار بودم و شش ماهگی اون ...

الهی عزیزم، خداوند نی نی گلتو حفظ میکنه واست

وسواس گناهه پس توکلتو از شیطان بردار و به خدا بده و خودتو رها کن ان شاءالله که همه ی زندگی بر وفق مرادت باشه

الهی عزیزم، خداوند نی نی گلتو حفظ میکنه واست وسواس گناهه پس توکلتو از شیطان بردار و به خدا بده و خو ...

فدااااای محبتت 😚😚😚