2777
2789
عنوان

فاصله بچه اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 50 پست
الهی عزیزم چند ماه دیگه راه بیفته خوبه بخدا راحت میشی، ناشکری به جون گل دومت نکنی یه وقت 😍💗

خیلی از نظر روحی به هم ریختم توانشو ندارم واقعا. ناشکری نمیکنم ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم .خداروشکر هردوشون سالمن 

سلام منم دو تا بچه میخوام 

دخترم ۱۷ ماهشه و فاصله سنی زیاد دوست ندارم دوست دارم دخترم دو سالش شد اقدام کنم از طرفی هم یاد شب بیداری های دخترم میفتم پشیمون میشم یکی دیگه هم اینکه دخترم هنوز راه نیفتاده و ذهنم فعلا درگیره اونه 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فاصله سه سال به نظرم از چند لحاظ سخته اول این که سه سال یعنی وقتی بچه اول رو از شیر گرفتید چند ماه بعدش دوباره بارداری به نظرم بنیه مادر ضعیف میشه بعد این که سه سالگی بچه ها یه ریزه سن سختیه لجبازی و حسادت و کلا شکل گیری تربیت و اخلاقه من اختلاف سنی بچه هام چهارساله و شکر خدا بسیار راضیم بچه چهارساله مستقل تره و از استقلالش لذت میبره و احساس طرد شدن نداره و از لحاظ مدرسه هم دوران شیرخوارگی بچه دومم که وقت بیشتری میبره با کلاس اول بچه اولم که اونم نیاز به توجه داره تداخل نداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی از نظر روحی به هم ریختم توانشو ندارم واقعا. ناشکری نمیکنم ولی بعضی وقتا واقعا کم میارم .خداروشک ...

الحمدالله که همین کافیه

بالاخره افسردگی بعد زایمان و خستگی مداوم مادر طبیعیه شمام به هم بریزی، یخورده از همسرت کمک بخواه که از نظر عاطفی کمک بزرگیه به روحیه خانومها

توی خوابوندنشون چیکار میکنین راستی؟ 

من که انقدر دخترم بهم چسبیده میگم دومی رو شیر خشکی کنم از اون اولش که انقدر وابسته من نشه

سلام منم دو تا بچه میخوام  دخترم ۱۷ ماهشه و فاصله سنی زیاد دوست ندارم دوست دارم دخترم دو سالش ...

دکتر بردیش گلم؟ 

بچه ها متفاوتن دختر من تپل بود چهارده ماهگی راه افتاد 

پسر خاله ش پنج روز کوچیکتره یک ماه زودتر راه افتاد

سلام فاصله سه سال به نظرم از چند لحاظ سخته اول این که سه سال یعنی وقتی بچه اول رو از شیر گرفتید چند ...

اره کاملا حرفهاتون منطقی و به جاس، روانشناسی کودک میگه اختلاف سن بچه ها باید کمتر از یک سال یا بیشتر از چهار سال باشه والا باهم مشکل دارن

الحمدالله که همین کافیه بالاخره افسردگی بعد زایمان و خستگی مداوم مادر طبیعیه شمام به هم بریزی، یخور ...

همسرمم صبح زود میره سر کار خیلی کمک نمیکنه. شبا هردوشون رو تو اتاق خودشون میخوابونم یه دو ساعتی درگیرم تا بخوابن ولی پیش خودمون نمیخوابونم

دکتر بردیش گلم؟  بچه ها متفاوتن دختر من تپل بود چهارده ماهگی راه افتاد  پسر خاله ش پنج ر ...

بلند میشه و سه چهار قدم راه میره واسه همین خیالم راحته که سالمه فقط تن نمیده به تمرین چون از اول نشسته حرکت میکرد و بسیار سرعت داره دوست نداره راه رفتن مانع سرعتش بشه واسه همین ترجیح میده نشسته بره 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
خیلییییییییییییی اذیت شدیم بالاخره بچه داریه اونم تو غربت ولی هیچ جوری تو کتم نمیره تک فرزندی

منم میخواستم دوسالگی دخترم اقدام کنم نشد ودقیقا سه سالگیش باردار شدم فاصلشون شد سه سال ونه ماه منم مثل شما دست تنهام

چند تا نکته اول اینکه سختی داره باید صبرت زیاد باشه دوم حتما خودتون رو تقویت کنید سوم اینکه بچه دوم کلا راحت تره چون تجربه داری پس نترس بعدم اینکه با اومدن دومی بچه اول خود به خود مستقل میشه واین عالیه..... 

منم میخواستم دوسالگی دخترم اقدام کنم نشد ودقیقا سه سالگیش باردار شدم فاصلشون شد سه سال ونه م ...

ممنونم از پاسختون

اتفاقا بعضی وقتا میترسم نکنه دیر باردار شم 🙄

خداروشکر عزیزم فقط فکر نمیکنید از اول دوباره درگیر شدین؟ 

چرا یکم سخت بود ولی الان ک نگاه میکنم میبینم بهترین کارو کردم چون پسرم واقعا تو سنی بود که همبازی میخواست الانم عاشق همن 

پسرم۱۰ساله دخترم۶سالس

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹
بلند میشه و سه چهار قدم راه میره واسه همین خیالم راحته که سالمه فقط تن نمیده به تمرین چون از اول نشس ...

خداروشکر سالمه

ولی حتما خیال خودتو با یه چکاب معمولی راحت تر کن

خواهر زاده من به خاطر اینکه با ادا به همه میفهموند تلاشی برای حرف زدن نمیکرد الان چهار سالشه یه کوچولو حرف میزنه

همسرمم صبح زود میره سر کار خیلی کمک نمیکنه. شبا هردوشون رو تو اتاق خودشون میخوابونم یه دو ساعتی درگی ...

خیلی خوبه واقعا منم یه ماه دخترم رو جدا کردم متأسفانه الان سرما خورده مجبور شدیم دوباره بیاریمش تو اتاق خودمون

خیلی خوبه واقعا منم یه ماه دخترم رو جدا کردم متأسفانه الان سرما خورده مجبور شدیم دوباره بیاریمش تو ا ...

پسر منم تا وقتی دومی به دنیا اومد همش پیش ما میخوابید دیگه از اون به بعد کم کم عادتش دادیم با کوچیکه هردوشون تو اتاق جدا میخوابن