2777
2789
عنوان

فاصله بچه اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 50 پست

من دخترم چهارسالش تموم شده میترسم هنوز

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
ان شاءالله بسلامتی و مبارکی بدنیا میاریش گلم سختی که قطعا داره خوب بالاخره زحمتش دو سه برابر میشه ...

من تجربش رو ندارم چون اصلا بچه ندارم در اقدام هستم ولی این رو میدونم که فاصله 3سال خوبه چون مادر تا 1/5 تا2سالگی اصولا خواب ناکافی داره یه چند ماه هم وسطش استراحت کنه و بعد اقدام کنه خوبه چون بچه ها با هم بزرگ بشن خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا قبل از مدرسه رفتن بچت اقدااام کن منه احمق بچم الان هشت سالشه و تازه تو فکر بچه ی دوم افتادم .ای ک ...

دور از جونت گلم 

خواهرم اختلاف سن بچه ش پنج سالشه من همش بهش غر میزدم بجنب دیره

الان خیلی اذیته

اولی کلاس اوله دومی 21ماهشه هی میگه نمیتونم تکون بخورم اون مدرسه داره اینم بچه س کاراش زیاده

فاصله 3 تا چهار سال خيلي خوبه به نظرم. چون هم اولي از آب و گل دراومده هم مدرسه نميره. هم اينکه بيشتر به درد هم مي خورن

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش

اختلافشون سه ساله. بزرگه سه سالش بود دومیو اوردم الان هفت ماهش شده. واقعا سخته اعصابم ضعیف شده. اذیتاشون کارای خونه ریخت و پاش. از همه مهمتر یه وقت آزاد واسه خودم ندارم. میگم کاش تک فرزند بود دیگه بچه نمیاوردم از پا دراومدم. تازه با اینکه کمک هم دارم و مادرشوهرم پیشمه کمکم ‌میکنه ولی بازم سخته

اختلافشون سه ساله. بزرگه سه سالش بود دومیو اوردم الان هفت ماهش شده. واقعا سخته اعصابم ضعیف شده. اذیت ...

الهی عزیزم چند ماه دیگه راه بیفته خوبه بخدا راحت میشی، ناشکری به جون گل دومت نکنی یه وقت 😍💗

دور از جونت گلم  خواهرم اختلاف سن بچه ش پنج سالشه من همش بهش غر میزدم بجنب دیره الان خیلی اذی ...

دقیقا مشکل منم همینه میترسم بزارم دومی گیرم بیاد پسرم از درس عقب بیوفته .شما هم تا شرایط فراهم شد بزار گیرت بیاد واسه منم دعا کن چون اگه باردار بشم بارداریم پر خطره 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
دقیقا مشکل منم همینه میترسم بزارم دومی گیرم بیاد پسرم از درس عقب بیوفته .شما هم تا شرایط فراهم شد بز ...

ان شاءالله که هیچ خطری تهدیدتون نکنه

منم خدا بخواد برام بعد تولد دخترم اقدام میکنم