2777
2789
عنوان

دلیلتون برای گرفتن طلاق چی بود

356 بازدید | 16 پست

چراجداشدین چراراضی نشدین زندگیتون ادامه بدین مثلاهمسایه مابه خاطراینکه شوهرش تصمیم گرفته مادرشوبیاره پیش اوناتاازش مراقبت کنن طلاق گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم که نه دوستم به خاطر اینکه شوهرش سه ماه بعد عقد حدود ۴ تا دوست دختر داشت جدا شد 

شوهرش پسر عموش بود ...

همکلاسی دانشگاهم همین هفته  چون با هم نمیساختن و زن و شوهر بد دهن بودن جدا شد به دوست پسر قبلیش برگشت 

زن آن دوست پسر قبلی با همکار خودش دوست شده

و شیر تو شیریه 

قبلاهم بودیابعدااینجوری شد

قبل ازدواج مصرف کم داشت ولی متاسفانه دوره اشناییمون خیلی کوتاه بود و شهر دیگه بودن متوجه نشدم بعد دیگه کم کم بدتر شد 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مادرشوهر؟

اره 

چون پسره تنها پسره خانوادس

مادرشوهرش  تا ۳ ماه همراه عروس اومده بود خونه تازه عروس نمی‌رفت خونش 

هرکیم واسطه میشد ببرتش میزد گریه و کولی بازی 

دیگه با یه دعوای بزرگ گو شو گم کرد دوستم افسرده شد تا ماه چهارم عروسی همچنان باکره بود .بعدشم انقد رفت آمد داشت و مثلا شبا میومد کنار پسرش مبخابید دوستم کلافه شد جم کرد رفت البته الان اواخر دادگاهن فعلا کامل جدا نشدن 

اره چون پسره تنها پسره خانوادسمادرشوهرش تا ۳ ماه همراه عروس اومده بود خونه تازه عروس نمی‌رفت خونش ه ...

مادره زندگی پسرشو خراب کرد اینقدر وابستگی هم خوب نیست

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
مادره زندگی پسرشو خراب کرد اینقدر وابستگی هم خوب نیست

زنه چندشیه بگو آخه مگه تو رو میخاس بگیره 

تو یه خونه ۶۰ متری تکخابه میاد با پدرشوهرم ۱ هفته میمونه تازه فقط ۴۰ دیقه با شهر خودشون فاصله دارن 

یه روز اومد گفت تو انتخاب بچگیام بودی و دوست دارم تمومش کنیم.بعد از یازده سال و یه بچه 

بچه رو داد ب من و رفت

ما خیلی باهم اوکی بودیم از لحاظ رفتاری 

همیشه مثل دوتا دوست اما مث دو تا همسر نه

البته ادم زندگی متاهلی نبود و خودشم میکفت دوست دارم مث مجردا زندگی کنم بدون دغدغه

و تمام مسئولیت زندگی بجز مسایل مالی ب عهده من بود و خب دیگه وقتی دیدم به عنوان ی همسر دوستم نداره جدا شدم.

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃