2777
2789
عنوان

خستم از زندگیم

987 بازدید | 46 پست

از بچگی شاهد مصرفای زیاد بابامو و بیرون رفتنای مامانم با یکی از مردای فامیل بودم، شاهد ترک کردنای هزارباره بابام و رفتن دوبارش سمت مواد، شاهد دعوا و بحثای هرروزه، شاهد مریضی و معلولیت دادشم، میگفتم ازدواج میکنم همه چی خوب میشه، ازدواج کردم و باز شاهد فرق گذاشتنای مادرشوهر پدرشوهرم با اون یکی جاریم بودم، قدم کوتاس و همیشه همه فکرمیکردن یه دختر راهنماییم، چقد تحقیر شدم تو مدرسه و دانشگاه، فکرمیکردم همه ی اینا کافی باشه تا دیگه بخاطر بچه دار شدن اذیت نشم و سختی نکشم، اما انگار برا این موضوع هم باید کلی حرف بشنوم و اذیت بشم، نمیدونم اگه خدایی هست چرا انقد بین بنده هاش فرق میذاره، چرا فکرمیکنه با سختی و حسرت آدما قوی تر نمیشن شکسته تر و بی آرزوتر میشن😔😔

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

😦😦😦😦عزیزم توکلت به خدا باشه. بچه هم به موقعش میاد. زندگی الانتو بچسب .

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا است ديگر!! يكيو گير بياره ول كن نيست😒

الان هم به شدت من و گیر آورده 😑

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

درباره وضعیت پدر و مادرتون صحبتی ندارم

ولی الان

الانه ک مهمه

چرا انقدددد مایوس و نا امید

قد و چهره چیزی نیست ک دسته من و شما باشه

بهتره از توان مندی هاتون 

از قابلیت هاتون

از اعتماد ب نفس تون صحبت کنید

الان همه مشکله فرزند آوری رو کم و بیش دارن

پس مشکله شما تنها نیست

مطالعه کنید

سعی کنید هر جا ک هستید پیشرفت کنید

با هرامکاناتی ک هستید

سعی کنید خودتون رو پیدا کنید و  ب خودتون تکیه کنید و  بهترینه خودتون باشید

مخصوصا ب لحاظ طرز تفکر

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

😞قربون دلت برم انشالله همه ی سختی هات تموم میشه

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

عزيزم براى همه اين حال اتفاق ميفته توكلت به خدا باشه اسمشو صدا بزن و خودتم تلاش كن حتما بچه دار ميشى برات صلوات فرستادم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

یه خورده دقت کنیم میبینیم الان تقریبا همه آدمها هرکدوم یحور مشکلات دارن

بیشتر اوقات این مسائل اصلا دست خدا نیست دوست عزیزم

شاید اگه ادم اتفاقا خودشو بیشتر به خدا نزدیک کنه کمتر شه مشکلاتش

متاسفانه دولت مردان ما چند ساله مردم رو درگیر گرفتاری های ذهنی کردن تا خودشون راحت تر باشن

اللهم عجل لولیک الفرج ان شاءالله