2777
2789
عنوان

خستم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 46 پست
صبور باش عزیزم از ته دلم خواستم ک خدا نینی بیاره تو شکمت 🙏 درضمن قد کوتاه اصلا عیب نیست!!!

خیلی دلم گرفته

واقعا دیگه آرزویی ندارم

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جونم عزیزم زندگی خیلی سخته واسه هر کی یه جوریه مشکلات واسه همه هست

مشکلات هست اما نه اینکه همیشه باشه

نه اینکه برا هرچیزی

درباره وضعیت پدر و مادرتون صحبتی ندارم ولی الان الانه ک مهمه چرا انقدددد مایوس و نا امید قد و ...

عزیزم 

گفتن چرا مایوس و نامید بودن اسونه 

اما 

واقعا واقعا مشکلات پشت هم ادم رو فرسوده میکنه

مگه یه ادم چقد میتونه قوی باشه

وقنی همیشه بدبیاری داری همیشه غم داری همیشه تو میدون جنگی چی از ادم میمونه... این غم های قبلی ادم رو کم تحمل تر و کم طاقت تر میکنه 

باعث میشه ب صورت تصاعدی غمی شاید واسه کس دیگه راحت باشه بخاطر روح خسته ادم واسه فرد خیییلی سخت بیاد 

مشکلات هست اما نه اینکه همیشه باشه نه اینکه برا هرچیزی

ی وقتایی هر چی تلاش کنی بدتره.ی مدت خودتو رها کن بگو گور پدر همه چی اگر شرایطش رو داری تنهایی ی مسافرت چند روزه برو

خانمی خداوند خیر خواه بندهاشون هست شما بیشتر دعا کن ارتباطتون رو با خداوند عالیتر کنین تا جواب عالیتر دریافت کنین اگه میتونین نمازاتون اول وقت بخونین تا رحمت خداوند ب عینه شاهد باشین قرآن رو با معنی بخونین تا حکمت خداوند براتون روشن بشه فکرای خوب کنین چون ب انجام هر کاری تواناهستند بیشتر شکر گزار خداوند باشین شکر نعمت نعمتت افزون کند بعد از هر سختی آسونی هست این وعده خداوند هست ایمان داشته باشین که وعده های خداوند حتمیه

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

استارتر زندگی بچگیت تو حدودی شبیه منه قشنگ درکت میکنم .از خدا برات آرامش میخوام چیزی ندارم که بگم.😩😩

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

خیلی دلم گرفته واقعا دیگه آرزویی ندارم

عزيزم شما تازه ماه سوم اقدامى اونيم كه گيرندگيش قويه مثل خواهر من كه ميگه شوهرم إز بغلم رد شه حاملم سه ماه بعد اقدام باردار شد قرار نيست همون ماه اقدام كرديم  همون ماه حامله شيم عزيزم يك سال زمان ميبره حالا يكى ديرتر يكى زودتر

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
درباره وضعیت پدر و مادرتون صحبتی ندارم ولی الان الانه ک مهمه چرا انقدددد مایوس و نا امید قد و ...

رفتم سون و از دکتر گفت مشکلی نیست

کلی این ماه، معجون و سیاه دونه و عسل و گرده نخل و چهارمغز و ویتامین ای و سی و اینا خوردیم این ماه

نماز حاجت فاطمه زهرا خیلی خوبه

۲رکعت نماز حاجت هدیه به فاطمه زهرا 

تو قنوت هم میخونی:اللهم به فاطمه و ابیها و به فاطمه و بعلها و به فاطمه و بنیها و به فاطمه و سر المستودع فیها اقض حاجتی صلی الله علی محمد و ال محمد

تو دعاهات منم یاد کن که دلم گرفته از بازی دنیا خسته شدم😔😢