خانما خواهرم گلاس اول هست یه همکلاسی داره ک خیلی دختر مهربونیه همش وسایل خدشو کادو میده
همیشه کادو های کوچیک ود اونم من نمیزاشتم بگیره خواهرم ولی میداد امروز یه ازین پک های مداد رنگی ابرنگ مداد شمعی ماژیک تقریبا نو داده بهش بعد ک بابام گفته ببر بده بهش رفتن پس بدن به دختره گفته نه و قبول نکرده گفته اینو میخوامکادو بدم و..... کلی اصرار و خود دختره هم یمقدار معلولیت داره و خیلی مظلومه بابام کلی اصرار کرده ک بهش پس بده ولی نگرفته گفته عمو تروخدا این کادوی منه حالا بنظرتون چیکار کنم به مادرش پیام بدم؟ اگر پس نگرفتن کادوچی بخرم جاش بدم؟ ارزش کادویی ک دادن ۸۰۰ ایناس
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختر منم گهگاهی یه وسیله نو مثلا ماژیک یا مداد و پاکن فانتزی یا جاسوییچی جامدادی چیزی میاورد میگفت دوستم بهم داده ولی من همه رو برمیگردوندم میگفتم اگه پسش ندی به خانم معلم میگم اونم فورا پس میداد.بنظر من بهتره به مادر دخترکوچولو بگید و ببرید پس بدید اگه مادرش هم پس نگرفت یه موقعیت دیگه براش یه هدیه خوب ببرید
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
در مرحله بعد چیکار کنم؟ بگم بهش برگردونمکادورو؟ یا چیز جدید بگیرم؟
ببین مادرش چی میگه،شاید مشکلی نداشته بااشه با هدیه دادن برای دوستیابی بچش ، ولی ب نظرم شما هم معادل کادو رو بهش بدید، اونم البته پذیرش کادو۸۰۰ تومنی ب نظرم از یخ بچه کلاس اولی جالب نیست، در حد گل سر و مداد و...