2777
2789

خانما خواهرم گلاس اول هست یه همکلاسی داره ک خیلی دختر مهربونیه همش ‌وسایل خدشو کادو میده

همیشه کادو های کوچیک ود اونم من نمیزاشتم بگیره خواهرم ولی میداد امروز یه ازین پک های مداد رنگی ابرنگ مداد شمعی ماژیک تقریبا نو داده بهش بعد ک بابام گفته ببر بده بهش رفتن پس بدن به دختره گفته نه و قبول نکرده گفته اینو میخوام‌کادو بدم و..... کلی اصرار و خود دختره هم یمقدار معلولیت داره و خیلی مظلومه بابام کلی اصرار کرده ک بهش پس بده ولی نگرفته گفته عمو تروخدا این کادوی منه حالا بنظرتون چیکار کنم به مادرش پیام بدم؟ اگر پس نگرفتن کادو‌چی بخرم جاش بدم؟ ارزش کادویی ک دادن ۸۰۰ ایناس 

ایشالا ک خیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم براش یک کادو بخرید 

گناه داره دلش میشکنه 🥺❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام 

بچه ها از اين حركتا زياد ميزنن 

متاسفانه والدين هم اكثرا ناراضين 

اگه يه مقدار معلوبت ذهني داره 

به خانوادش جوري كه برنخوره بگيد 

جداي از اين اين بچه فكر كنم كمبود محبت و توجه داره 

مهر طلبه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

اینبار براش کادو بخرید دوباره چند ماه بعد یه کادو بزرگتر میده 

دست خودش نیست دنبال جلب توجهه 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

دختر منم گهگاهی یه وسیله نو مثلا ماژیک یا مداد و پاکن فانتزی یا جاسوییچی جامدادی چیزی میاورد میگفت دوستم بهم داده ولی من همه رو برمیگردوندم میگفتم اگه پسش ندی به خانم معلم میگم اونم فورا پس میداد.بنظر من بهتره به مادر دخترکوچولو بگید و ببرید پس بدید اگه مادرش هم پس نگرفت یه موقعیت دیگه براش یه هدیه خوب ببرید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

در مرحله بعد چیکار کنم؟ بگم بهش برگردونم‌کادورو؟ یا چیز جدید بگیرم؟

ببین مادرش چی میگه،شاید مشکلی نداشته بااشه با هدیه دادن  برای دوستیابی بچش ، ولی ب نظرم شما هم معادل کادو رو بهش بدید، اونم البته پذیرش کادو۸۰۰ تومنی ب نظرم از یخ بچه کلاس اولی جالب نیست، در حد گل سر و مداد و...

شما هم براش یک کادو بخرید گناه داره دلش میشکنه 🥺❤️

مادر خدشم میدونه اینطوریه خدش میگف دختم خیلی مهربونه دوس داره کادوبده به بقیه و.... نمیدونم چیکار کنم درسته

ایشالا ک خیره

ببین مادرش چی میگه،شاید مشکلی نداشته بااشه با هدیه دادن برای دوستیابی بچش ، ولی ب نظرم شما هم معادل ...

همیشه در حد گل سر و سر مدادی بود اینبار یدفعه اینو داد منم خیلی تعجب کردم 

ایشالا ک خیره