2777
2789
چه مارکی بگیرم 

عزیزم من مارکهای تو ایران را نمی شناسم شرمنده ولی خودم دیجیتال خریدم که تا ۱۵ بار میشه استفاده کرد نمیدونم اونجا دارن یا نه ...یه داروخانه خوب برو بگو مدل خودکاری میخوام مارک خوب خودشون بهتون میدن

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟پس من که الان 3روز گذشته نزنم؟؟؟؟خوبه منم صبرکنم فعلا....همش میترسم بازم منفی شه

اگر باردار بودین خبر بدین منم خوشحال شم😊😁

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
نه عزیزم بزار بگذره از تاریخ به خودت استرس بیخودی میدی یا منفی میشه ناراحت میشی بزار یه چند روز دیگه ...

والا خودکاری گیرنیوردم....حالا توکل برخدا چندروز دیگه هم صبر میکنم.شما بارداری برامون دعا کن لطفا

مرسی ممنون عزیز دلم

اگر مامان شدی خبر بده ذوق کنیم خخ😙

والا خودکاری گیرنیوردم....حالا توکل برخدا چندروز دیگه هم صبر میکنم.شما بارداری برامون دعا کن لطفا

حتما مهربون💜💟😚😚شما هم دعا کنین نی نی ام سالم بیاد بغلم 

ای جان...ایشالا که باشی عزیزم. والا همه از من میپرسن دیگه اقدام کردی یانه؟؟؟منم نمیتونم دروغ بگم... ...

مشکل از شوهرمه تحرک اسپرم کمه 

خودش میگ فعلا نگیم فقط مامان و بابای من میدونن ازم میپرسن میگم زود همین

انشالله به سلامتی میاد بغلت

چند روز دیگه تاپیک ات را به روز کن ایشالا که خوش خبر باشی