2777
2789
بنظرتون بذارم فردا صبح با اولین ادرار یا الان بزنم.....وای خیلی استرس دارم لعنت به شیطون

الان بزن 😀😀😀😀

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی؟

هفت روز بعد از موعد پریود ات بزار عزیزم تا دقیق جواب بده من روز چهار گذاشتم منفی بود روز هفتم مثبت شد 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
نه مال من اینطوری نبود یه قطره بوو فقط الان خیلی دلم درد میکنه مثل پریه ولی هشت روز مونده به پریم

مث من ایشالا ک خیره استرس نداشته با خودتو بزن ب بیخیالی

هفت روز بعد از موعد پریود ات بزار عزیزم تا دقیق جواب بده من روز چهار گذاشتم منفی بود روز هفتم مثبت ش ...

ای کاش دیگ این ماه مامان شم هشت ماه دیگ داره میشه نه ماه 😔

هفت روز بعد از موعد پریود ات بزار عزیزم تا دقیق جواب بده من روز چهار گذاشتم منفی بود روز هفتم مثبت ش ...

جدی؟پس من که الان 3روز گذشته نزنم؟؟؟؟خوبه منم صبرکنم فعلا....همش میترسم بازم منفی شه

بی بی چک هم مدل خودکاری بگیر بقیه خطا زیاد دارن یه مارک خوب بخر که خیالت راحت باشه من روزی که دیدم مثبته ۷ بار تست گرفتم باورم نمیشد😁😂

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ای کاش دیگ این ماه مامان شم هشت ماه دیگ داره میشه نه ماه 😔

استرس نداشته باش به وقتش میشی همه ما مثل شما بودیم  💟💜💖😘

جدی؟پس من که الان 3روز گذشته نزنم؟؟؟؟خوبه منم صبرکنم فعلا....همش میترسم بازم منفی شه

نه عزیزم بزار بگذره از تاریخ به خودت استرس بیخودی میدی یا منفی میشه ناراحت میشی بزار یه چند روز دیگه به دوستمون هم گفتم مدل خودکاری بگیر نواری ها و قطره چکانی ها زیاد جالب نیستن